Full fart från morgon till kväll

God morgon på er! Måndagen är här och en ny vecka har gjort entré. Den här natten var helt ok, uppe en gång med Sophia vid 03:30. Däremot stökade hon runt som tusan efter det, så någon direkt rejäl sömn från det tills vi gick upp skulle jag inte säga att det blev, men nu är vi uppe sedan ett tag och dagen är igång så det är bara att tuta och köra och dricka kaffe i jämn takt under dagen. Däremot har vi haft en väldigt mysig morgon jag och den pigga lilla tjejen, så det kompenserar upp det faktum att hon inte ville ligga lugnt och sova inatt, stök-Fia.

För att jag ska få något gjort här hemma om dagarna brukar det vara säkrast att sätta Sophia i hennes gåstol så hon får röja runt och gå efter mig eller stå där jag är. När hon är på golvet brukar hon med all sannolikhet ställa sig mot något och sen ramla, vilket inte är tipp topp om jag står och tar ut diskmaskinen eller så och inte har fullt fokus på henne. Såhär nöjd var hon tidigare imorse när jag sminkade mig i badrummet. Fram och tillbaka i hallen sprang hon och sa "ata ata". Haha lilla gullunge!

image image

Om ett litet tag ska Sophia och jag bege oss mot bussen och Täby centrum. Dagens dejt med Angelica och Dani ska spenderas där, och självklart är deras tjejer med också. Dani fyller dessutom år idag så det måste vi ju fira ordentligt, hipp hipp hurra för Dani idag! Nu ska vi ta och sätta igång med att borsta tänderna (tand för Sophias del) och klä på oss så är vi "good to go" när tiden faller sig in.

/Frida
0 kommentarer »