Mitt lilla hjärta!

Jag såg på Instagram häromdagen att Apoteket Hjärtat har en rolig kampanj där man kan få en gratis mössa till sin lilla plutt med ett sött tryck på, "Lilla <3" står det på. Det finns flera olika färger att välja mellan och jag kände direkt att jag ville ha en grå mössa till min lilla fis. Den rosa var även ett alternativ men så tänkte jag att hon behöver inte ha prick allt i rosa, lite kan jag ju bryta av med.

När jag kom till Apoteket igår var det väldigt utplockat, endast fem stycken mössor hängde varav två i grå och resten i grön och gul. Tur för mig fanns färgen jag ville ha kvar, det enda jag behövde göra var att lägga upp en bild på mössan på min Instagram och tagga Apoteket Hjärtat samt hashtagga dem, och vips så fick jag mössan när jag visat bilden för tjejen i kassan. En riktigt bra grej tycker jag! Mössan blir perfekt nu i vår när det är lite kyligt men inte vinterkallt, sen är den riktigt fin också tycker jag. Två tummar upp!

image

Hon ser lite skeptisk ut men det kan ju bero på att jag fotar henne och samtidigt står en gullig tjej från personalen och pratar med mig och tittar med stora ögon på henne. Rörigt värre för Sophias del, mycket på en gång liksom. Tycker i alla fall att mössan passade jättebra på hennes söta lilla huvud!

/Frida
0 kommentarer »