Tack och hejdå skitnatt!

image

God morgon! En riktigt dålig natt lämnar jag bakom mig, flera uppvak, mycket gnäll och en liten tjej som spänner kroppen som en båge eller något i sömnen när man försöker rätta till henne eller hålla om i sängen. Nej hörrni den här natten slänger jag i sopkorgen direkt, en ny natt tack med sammanhängande sömn. Som jag så ofta säger, tur att det finns kaffe! Och tur att lillfisen är så glad när vi går upp och äter frukost, det ger liksom lite extre energi efter en natt som tömt en på energi. Här tittar hon intensivt på sin gröt som ska serveras precis efter kortet är taget.

image

Idag ska jag och Sophia ta oss en sväng till öppna förskolan och träffa Anette och hennes Eddy från min gamla mammagrupp sedan mvc. Det ska bli jättekul att ses då det var säkert över två månader sedan sist. Eddy ska tydligen, precis som Sophia, vara en energifull lite filur som gärna är överallt samtidigt, så de två små kommer nog stormtrivas i varandra sällskap om jag inte tror helt galet.

Anette och jag pratade igår via sms om just öppna förskolan som aktivitet och ställe att mötas upp på och jag nappade direkt på när hon föreslog det. Hon sa då att en av anledningarna till varför vi ska dit är så vi slipper städa upp ett kaos efter oss, och det ligger mycket i det, haha! Självklart städar man ju upp efter sitt barn om det skulle bli jättestökigt där men miljön är ju redan gjord för lek i mängder och leksaker överallt, så det är ju inte riktigt som hemma när lite grejer som ligger framme skapar ett bombnedslag och en inre stress. Vilket som ska det bli jättekul och ses om ett litet tag! Vad ska ni hitta på en tisdag som denna?

/Frida
0 kommentarer »