Tyck till om bloggen!

Nu har jag bloggat här i dryga halvåret (inte klokt vad tiden går fort) och ni är ett stadigt gäng som kikar in dagligen och läser om vår vardag. Det är så förbaskat roligt att ni vill göra det och jag fullkomligt älskar när ni kommenterar och delar med er utav tips, idéer, egna berättelser eller har frågor till mig. Det är så kul att ha en liten dialog med er i form av korta meningar i inläggen jag lägger upp, fortsätt med det och kommenterar gärna mer om ni vill.

Nu till min fråga; känner ni att det är något ni saknar? Vad vill ni läsa mer om/mindre om, något nytt jag borde skriva om eller något jag helt borde lägga ner?

image

Stort tack för att ni läser bloggen, ni är bäst!

/Frida
2 kommentarer »
Annika

Rundtur i hemmet kanske? Vore kul att se hur ni bor! Roliga listor gillar jag också :) Lite info om dig själv och din familj? Kram

Svar: Hej och tack snälla för din kommentar :) ska knåpa ihop lite inlägg enligt dina önskemål. Ha en fin dag! / kram Frida
barnbloggsystrar

M

Kör på! Så grym blogg, kollar alltid in här varje dag :) hihi.
Mer listor som ovan sas och lite mer info om framtidsplaner, drömmar du har och hur du ser på vissa frågor. (tex uppfostran etc.)

<3

Svar: Tack så himla mycket för din kommentar, ska fnula på lite inlägg om dina förslag :) / kram Frida
barnbloggsystrar