Frisyrer för de små - hårinspo!

 
Härom dagen såg jag inne på min fina vän Angelicas blogg att hon hade gjort en så söt frisyr på Alice, som har enormt långt hår (!) och jag tänkte att den frisyren måste jag prova på Sophia. Nu har ju våra tjejer helt olika hår, Alice rakt och långt och Sophia med hennes lockar som gör att håret ser kortare ut än vad det kanske är. När hon duschar blir det så galet långt, vi blir lika chockade båda två jag och Markus när vi ser det mot hennes skuldror. Hur som helst, den söta frisyren som Angelica gjorde på Alice var jag bara tvungen att testa på Sophia, så igår morse när hon satt och åt sin frukost fixade jag dagens frisyr som faktiskt klarade av all lek hon hade för sig på förskolan. Det är en tofs högre upp som jag sedan flätade lätt och därefter knöt fast tillsammans med allt nackhår i en tofs, och därefter fäste hennes kortare lugghår för att få bort allt hår från ansiktet. Det blev hur sött som helst och Sophia älskade sin frisyr, så den här kommer vi definitivt göra igen!
0 kommentarer »

Lång och sen dag

Hej på er! Då var min arbetsdag slut och den har varit lång och proppfull med möten. Idag har jag pratat så mycket att det känns som jag aldrig mer vill prata igen (skämtåsido!), jag är så trött i halsen och huvudet och det ska bli väldigt skönt att komma hem och ta det lugnt. Möte efter möte har överlappat varandra under dagen och det har inte direkt funnits tid att ens uppfatta vad klockan är, men nu är denna dag förbi och imorgon är det onsdag och den dagen har jag lagt obokad på eftermiddagen så jag hinner med min mail, vilket känns skönt. Nu ska jag stänga ner datorn (åksjukan smyger sig på) och bara stirra ut på vägen och lyssna på ljudboken, så härligt. När jag kommer hem blir det middag och därefter bums i säng och mysa med familjen, kanske se på kvällens avsnitt av Idol. 
 
 
Sophia och jag när vi åkte tekopparna i söndags 
0 kommentarer »

Ny leverans av Bakboxen!

I fredags plingade det till i min mobil och till min stora förtjusning var det ett sms om att den senaste boxen från Bakboxen nu kunde hämtas ut hos ett ombud i närheten, alltså det pirret ojag känner inför varje box är helt sanslöst. Jag blir lite som ett barn på julaftons morgon som vill slita upp alla paketen för att se vad som gömmer sig där i, och likaså är det att öppna denna box för att se vad för två recept som gömmer sig denna månad och vilka tilllbehör som hänger med. Den här månaden toppar alla månader jag varit med om hittills, den här månaden kommer mina kollegor att smälla av över recepten. Det blir mycket choklad och vem älskar inte choklad - mm mm mmm säger jag bara! Nu är frågan när jag ska baka det första receptet, jag menar jag vill ju ändå hinna med och fika med mina kollegor när jag tar med bakverket till jobbet och mina dagar denna vecka är smockfulla, så lite egoistiskt tänkt blir det nog en annan vecka. Men jag vet inte, kanske jag hinner slänga i mig en liten bit om jag bakar denna vecka ändå, vi får helt enkelt se hur mycket tid det finns om kvällarna också. 
 
0 kommentarer »

Ett år sedan examen

Vet ni vad jag kom på i helgen? Eller ja det är ju svårt för er att gissa, och jag har en aning om att de flesta av er äsare inte är tankeläsare så ja varför jag ens frågar är ju märkligt, men mer en grej man gör antar jag. Hur som helst (KOM TILL SAK FRIDA!) så var det ju den 25e augusti i torsdags, vilket är en bra dag om det är så att man får lön den 25e varje månad (woho på den) men också precis ett år sedan jag skrev den enorma tentan för att bli godkänd av Finansinspektionen och få arbeta som finansiell rådgivare. Den tenta jag lagt ner stor del av min föräldraledighet på och som jag pluggat enormt mycket för, antagligen den viktigaste tentan jag skrivit i mitt liv, den som avgjort allt liksom, den klarade jag för prick ett år sedan i torsdags. Från och med i torsdags för ett år sedan fick jag börja arbeta med det jag drömt om i flera år, en dröm gick i uppfyllese den dagen skulle man ju kort och gott kunna säga. 
 
Under det här året som har gått har jag inte bara lärt mig enormt mycket i min nya arbetsroll, jag har även vuxit som människa. Det har varit ett enormt tufft år, mycket hårt jobb har legat bakom det och ligger till grund för den jag är idag i min yrkesroll, och jag är så himla stolt över mig själv. De siffror och resultat jag visar känner jag lite wow-känsla över, tänk att jag som är så himla ny i allt detta kan åstadkomma sådana siffror på mindra än ett år, vad kan jag då inte åstadkomma på tre år? Jag må låta hur självgod som helst, men det jobb och det fokus jag lagt på mitt arbete har inte bara visat sig utåt utan även för min egen självkänsla. Jag har visat för mig själv att den fråga jag en gång fick darriga och nervösa ben av och som jag nästan trodde var omöjlig att uppnå (om jag ville ta jobbet och vidareutbilda mig) har jag nu mer än väl bevisat för mig själv att jag klarar av. Jag var rätt "man" för jobbet, varför tvekade jag ens från början? Men det är väl så antar jag, man är van att liksom inte sticka ut, inte ta för sig för mycket utan gärna smälta in i mängden, varför skulle då en stor och livsomvändande grej vara något för en själv? Varför INTE säger jag nu?! Med facit i hand har allt det slit jag lagt ner på att komma dit jag är nu värt varenda timma av studerande och varenda timma på jobbet för att jag skulle få uppnå mitt första delmål av livets alla mål inom min karriär. Härifrån och framåt ska jag bara upp, upp, upp!
 
 
Bilden tog jag påväg hem från jobbet efter att jag fått beskedet om att jag klarade tentan, alltså lyckan är total och jag minns känslan när jag ser bilden!
0 kommentarer »

Tävling!

 
Vill ni vara med och tävla om ovan nappflaska från Twistshake? Då ska ni läsa vidare här: En lycklig vinnare vinner Twistshake’s nya nappflaska Superhero (världens första svarta nappflaska!!) i valfri storlek med tillhörande super-mixer och pulverbehållare. Allt ni behöver göra är att kika in på min Instagram (fridaochsophia) och följa tävlingsreglerna. Lycka till! 
0 kommentarer »

Snart dags att förnya sig

Hej på er! Just nu sitter jag och äter lunch på ett fik här i närheten, samma fik jag alltid går till när jag är ute på detta kundföretag som jag sitter hos idag, och lyssnar på judbok och tittar på folket som går på de regniga gatorna här i Stockholm city. Idag kan man verkligen säga att det är hösti luften, regnet öser ner och det är ingen värme alls, jag har dessutom en tunna halsduk/sjal idag för att hålla lite värme, så den där sensommaren kanske sa adjö nu i helgen, eller vad tror ni? För mig gör det faktiskt ingenting för jag gillar tanken på att gå i varma tröjor/kavajer, ha blusar och snygga stövlar/boots och få klä på sig lite mer liksom, men sen antar jag att det bara är tanken på detta som jag gillar, När oktober månad är över tror jag att jag ledsnat på vädret och mer än gärna har sommar igen, fast vem vet, jag kanske inte alls tycker så då utan ser fram emot vecka för vecka och njuter av de kyligare vindarna och regnet som smattrar mot rutorna. Hur som helst kommer denna höst bli den bästa någonsin, det är ju hösten jag och min familj flyttar till vårt alldeles egna hus, vår villa som vi längtat efter i snart ett halvår sedan vi skrev på papprerna, den här hösten kommer att bli magisk vilket väder vi än får. 
 
 
Om ni undrar över min överskrift på detta inlägg, om att förnya sig, så har det faktiskt inte just med flytten att göra (även omd et blir en rätt stor förnyelse i våra liv) men det har faktiskt att göra med mitt körkort. Idag för 9 (NIO! år sedan körde jag upp kl 09:00 i Sollentuna, jag var nervös som attan och ville så innerligt klara den där uppkörningen som var bokad sedan innan sommaren. Jag var nybliven 18 år och hade övat och kämpat i ett par månader för att äntligen få det där vuxna kortet i handen, den här dagen var min dag. Jag fick en jättetrevlig trebarnspappa som uppkörningsperson, varför jag vet att han hade tre barn var för att jag blev så nervös så jag började typ intervjua honom medan jag körde bilen och frågade om familjeliv och allt mellan himmel och jord (haha) och när de 30 eller 45 minuter (vad tar det att köra upp, jag kommer inte ihåg?) var klara körde jag lugnt in på parkeringen och han sa med mild röst: - "ja du Frida, det här gick ju strålande, du har precis tagit körkort!". WOHO kändes jag inombords och mina ögon var stora som jordglober, även svettringarna under mina armhålar var det också, och äntligen var det där körkortet mitt. Jag minns det som att det var igår och jag är så himla glad att jag tog det när jag gick i gymnasiet, jag har haft mycket nytta av det under dessa nio år som gått. Nu är det alltså bara ett år kvar innnan dess att jag måste skaffa ett nytt med en ny bild, och jag har en känsla av att den där kallelsen skickas vilken vecka som helst eftersom tiden rusar fram. Nu vet jag att de inte är av sig just nu, men vips vad det är så är det sommar igen och då är det dags att fotas igen. 
 
 
När denna bild togs hade jag varit på en studentskiva kvällen innan, drömde sedan på natten om att jag inte kunde svara på några frågor på testet som jag skulle skriva morgonen efter (körkortsteorin) och var kanske inte jättepigg egentligen när jag tidigt en morgon inne i stan anmälde mig för att skriva teorin och hoppades på det bästa. Men jag klarade det och det var det viktigaste, sova kunde jag ju göra när jag kom hem därifrån!
1 kommentar »

Kanalens dag

God morgon på er! Då var det måndag och idag känns det verkligen som höst i luften, kyligt och nästan lite rått faktiskt. Idag är jag ute på kundföretag hela dagen lång och jobbar så det blir till att jobba "själv" för min del. Nu ska jag ju sitta med kunder hela dagen så själv är jag ju inte men jag har ju inte mina kollegor vid mig mellan mötena, så lite själv är jag allt, vilket i och för sig inte gör något. Hur som helst kommer dagen högst sannolikt att gå fort så vips vad det är så är det dags för hemgång igen. 
 
Igår var det söndag och något som heter "Kanalens dag" här i Åkersberga, ett "jippo" som tydligen firade 25 år just igår. Längs med kanalen som rinner genom Åkersberga centrum och Ekbacken var det tält med godsaker, loppis, underhållning, mat och karuseller placerade - något för alla skulle man kunna säga. Det var fullt på i stort sett alla närliggande parkeringar men sån tur var fick vi en plats vi kunde stå på. Från första början tänkte vi inte ens åka ner men tidigare samma morgon pratade vi om att det kunde vara lite kul. Pappa och Mette skulle dessutom jobba där nere så vi kunde ju även passa på att säga hej. 
 
 
Ganska precis direkt när vi kom in på "jippostället" fanns en karusell anpassad för mindre barn, och vi var ju bara tvungna att låta Sophia prova, givetvis om hon själv ville förstås, inget tvång såklart. Karusell lät jättekul tyckte hon och jag följde med henne under turen, hennes nalle likaså, och det snurrade runt runt runt. Det här var hennes första åktur på karusell någonsin och som hon älskade det, hon ville varken kliva av eller att det skulle vara slut - precis som jag känner när jag är på Gröna Lund! 
 
 
Vi gick vidare, strosade runt, fiskade i fiskedamm, fick ballong och åt lunch hos pappa och Mette och hade det himla trevligt. Två åk till gjorde Sophia på två andra karuseller men den som var som "tekopparna" tyckte hon inte om utan ville av direkt. Jag tror att det var för att hon knappt såg något och den kändes rätt ranglig, men jag vet inte. Det sista åket hon gjorde var "bilarna" där hon fick åka själv, utan mamma eller pappa, men självklart skulle godispåsen hon fiskat tio minuter tidigare vara med. Den här turen fick mitt hjärta att explodera av kärlek, vår lilla tjej åkte karusell helt själv, jösse så stolt jag är! Efter en hel del roliga saker och intryck åkte vi hemåt när vi fått mat i magen och Sophia slocknade snabbt i bilen, antagligen för att det var så mycket intryck och skoj och stoj. En riktigt lyckad familjeaktivitet var det! 
 
0 kommentarer »

En lista om veckan!

Det är söndag vilket innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!
 
Vad har varit bäst i veckan?
 
En varierad vecka med mycket små grejer som varit bra, men bäst var nog idag när vi var iväg på Kanalens dag. Mer om det i ett annat inlägg :) 
 
Vad har varit sämst i veckan?
 
Att alla i familjen blivit sjuka på ett eller annat vis, ont i halsen, hostiga, feberkänsla, snoriga - ja you name it! Höstens förkylningar är verkligen här trots sensommaren som visat sig under veckan. 
 
Vad har du sett för filmer?
 
Ambitionen var att se en film i helgen men det blev aldrig av, så bättre lycka nästa vecka helt enkelt. 
 
Har du gråtit något?

Ja det har fallit lite tårar men inget allvarligt, mycket hormoner som flödar antar jag. 
 
Vad längtar du efter?
 
Tills nästa vecka, då ska nämligen hela teamet till chefens hus i Täby och tillbringa eftermiddagen/kvällen enligt sedvanlig ordning. Det blir middag, mingel, bad om vädret tillåter det, tipsrunda som är halvt omöjlig att klara eftersom han bara ställer frågor om märklig band som spelade på 70-talet (haha) och så himla himla mycket skratt. Jag älskar denna tillställning som vi har varje år efter sommarsemestern är över, det blir som en kickstart inför hösten och mina kollegor är verkligen som nära vänner för mig. 
 
Vad har du ätit mest av?
 
Oj, ja räknar man bara in helgen så har det varit mycket godis och onyttigt, men i det stora hela så har det blivit rätt varierat om man tänker på maten, husman och sånt ni vet.  
 
Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
 
Den hör är lika svår varje vecka, jag har tyvärr ingen aning för det står helt still i huvudet när det gäller låtar.
 
 
0 kommentarer »

Hipp hipp hurra!

God morgon på er! Idag är det en stor dag, idag är det nämligen min underbara systersons födelsedag. Idag är det fyra år sedan Elias tittade ut och jag blev moster för andra gången. Det är på riktigt inte klokt, hur kan han redan vara fyra år när det känns som han max kan vara två år?! Fast den ekvationen går ju verkligen inte ihop eftersom Sophia är två år gammal och han är äldre än vad hon är, så tiden har med andra ord sprungit fort som attan och vips så har han blivit en stor kille. Vi firade ju han tidigare i veckna hemma hos pappa och Mette och i födelsedagspresent från oss fick han Ninjago-lego, något som han enligt min syster blev helt överlycklig över, vilket såklart känns kul att höra. Älskade lilla goding har blivit så stor, snart är han tonåring.
 
 
Grattis mosters fina prins!
0 kommentarer »

Dags för helg!

Hej på er! Då var denna arbetsvecka slut och jag beger mig hemåt för lite helg med familjen. Den här dagen känns det som att jag inte gjort annat än att prata, och det brukar i och för dig mina dagar bestå av, men idag känner jag mig helt slut i lungorna, helt tömd på något vis. Jag har enbart haft ett gäng telefonmöten och det tar verkligen på krafterna att hålla låda i flera timmar per telefon, något helt annat än när man sitter "face to face" med någon. Nu pratar jag ju mestadelen av dessa telefonsamtal så det är ju inte som när man ringer sina vänner och tjitttjattar, så kanske därför jag känner mig helt slut, men nu ska jag i alla fall BARA lyssna på ljudbok hela vägen hem och inte säga ett knyst. Det är nästan som att jag låter bli att svara i telefon om det ringer, så trött känner jag mig, haha. Lite vila på en timma och sen blir det till att snacka med min lilla loppa som säkert har en miljon saker och prata om som hänt under dagen, eller i drömmen, eller i fantasin, eller som hände igår - ja allt mellan himmel och jord alltså! Markus ska också få min uppmärksamhet, jag lovar. Nej hörni ikväll blir det till att öppna en kall flaska bubbel alternativt en flaska rött vin och äta goda ostar och snackas, nu är det ta mig tusan helg. Hoppas ni får en fin kväll!
 
 
Igår var jag betydligt med pratglad när jag fick sällskap av Sanna in till jobbet. 
1 kommentar »

LOPPI magasin

God morgon alla söta! Nu är det fredag (woho!) och bara några få timmar kvar innan helgen är ett faktum på riktigt. Det ska bli så skönt att få vara ledig i två dagar för att kunna ladda batterierna lite eftersom nästkommande veckorna är så fullbokade att det knappt finns tid att tänka, så det gäller att tanka energi och ta det lugnt när tid ges. 
 
I stort sett varje dag denna vecka har jag och Angelica smsat med varandra, kan vi åka tillsammans in till stan på morgonen, kan vi "tajma" in bussen hem
på eftermiddagen, men ingen dag har funkat för oss och våra olika scheman. Men igår äntligen fick vi till det, dessutom såpass härligt att de skulle åka bil hem och jag kunde hänga på och slippa åka bussen som slingrar sig hem och runt i Åkersberga innan man får hoppa av, halleluja på den! Jag älskar dessa tillfällen när man hinner ses och kan "catcha up" med allt som händer och hur man mår, det lilla gör så mycket. I en hektisk vardag med många bollar i luften är det guld värt att "bara" ta sällskap hem, då känns det inte så långt tills dess att man ses för en dejt. Man laddar lite batterierna tillsammans typ. 
 
 
Igår fick jag äntligen ett alldeles eget exemplar av Angelica och Jessicas fantastiska resultat av det enorma jobb de haft sedan en längre tid tillbaka, ett nummer av LOPPI magasin! Det är så himla himla bra och jag är sä enormt stolt över deras jobb. Även om jag inte är deras mamma så känner jag den där stoltheten som man känner för sina barn när de gör något bra. De har jobbat så hårt med detta mästerverk och jag är mäkta imponerad av deras verk. Det driv och den passionen de har inom sig är enormt häftigt och inspirerande. Världens bästa tvillingar! 
0 kommentarer »

Dagens lista!

 
Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Trött men glad, vet inte vad det är men jag känner mig dåsig och slö, eller jo nu när jag tänker på det så är det väl den där dumma förkylningen som jag har gått med ett par dagar nu som jäklas med mig. 

Dagens borde: Ingenting, eller jo köpa mjölk för vi har verkligen bara en skvätt kvar hemma och jag avskyr att ha tomt på något i skafferi/kyl/frys. 

Dagens smink: Det vanliga när det gäller jobbsmink - mascara, eyeliner, foundation, highlighet, ögonbrynen målade, puder och rouge. 

Dagens klädsel: Eftersom det utlovades regn idag tog jag på mig ett par svarta byxor, det här hade jag absolut inte behövt göra eftersom det är varmt ute (hallå sommar fortfarande Frida!) och till detta vart det en peplum-topp, stort halsband och pumps. 

Dagens planer: Inget storartat, äta mat, duscha och därefter bara mysa ner mig i soffan/sängen resten av kvällen med Sophia och Markus. 

Dagens mat: Jag vet helt ärligt inte vad vi ska äta till middag, kanske att det bara blir typ oxpytt med stekt ägg och rödbetor (SÅ GOTT) men hämtmat låter ju lockande också, så vi får se vad det svängs ihop i sista sekund. 

Dagens materiella vill ha: Jag har förälskat mig totalt i ljusstakar dels från Skultuna (Liljan) men också från märket Hilke Design, alltså deras långa nätta ljusstakar i försilvrad yta är helt underbara ochs kulle passa perfekt i huset. 

Dagens fundering: Jag borde bli medlem på NK här i Stockholm eftersom jag har ett presentkort där som jag inte utnyttjat än och det kommer ju kundklubbsrabatter någon gång ibland (kollegor som snackar om det så varför inte haka på och kanske köpa sig något ljuvligt från Skultuna då och samtidigt göra ett klipp?

Dagens tråkigaste: Att jag trodde jag hade sånt flyt imorse när jag lämnade Sophia i god tid, hade åtta minuter på mig tills bussen skulle komma och inser då att min plånbok ligger i skötväskan hemma i köket. Alltså den paniken, jag behöver ju min plånbok för där i ligger mitt busskort så jag kan åka in till stan och jobba. Det tar ganska exakt 8 minuter att gå i vanlig rask takt ner till bussen hemifrån och det var exakt det jag hade på mig, om inte mindre eftersom bussen kan komma tre minuter fram eller bak i tiden, så det var bara att springa för kung och fosterland med väska och datorväska i handen. Jag hann ner till bussen och hade dryga 30 sekunders marginalen och satt sedan på bussen bredvis Sanna och eftersvettades som bara den, men jag hann med bussen i alla fall, woho på den!

Dagens längtan: Tills jag är nyduschad och ligger i en renbäddad säng (Markus är bäst och har fixat det) och kan ligga och slötitta på tv och höra Sophias andetag medan hon sover och myser in sig i min arm och jag har Markus på andra sidan i sängen och håller om mig (DRÖM). 

0 kommentarer »

En av favoritdagarna

God morgon på er! Idag är det torsdag, vilket nog de flesta vet om, och det innebär att det är en av mina favoritdagar på veckan. Torsdagar är lite härliga för det bygger liksom upp för att helgen är här inom kort, det är liksom bara en dag kvar och sen är det ledigt liksom. Fredagar är ju givetvis egentligen ännu bättre eftersom det bara är timmar kvar innan man stämplar ut för dagen och får lite egentid hemma och kan vila upp sig inför en ny vecka med massor med skoj och högt tempo. För att inte tala om lördagar också, en liiiite sovmorgon kanske man bjuds på och man kan även unna sig en sen kväll eftersom dagen efter också är ledig. Resten av veckans dagar ligger mig inte riktigt lika kärt om hjärtat men de är fina på sitt sätt såklart. 
 
Igår var vi till pappa och Mette för att fira Elias som fyller år på lördag och det bjöds på god mat och fika, precis som det ska vara när det är kalas. Sophia hade som jag nämnde igår blivit hämtad tidigare från förskolan av dem och hennes kusiner och de hade lekt och haft jättekul innan dess att jag kom dit. Nu låter det som att jag kom dit och förstörde stämningen, men jag lovar de hade kul när jag var där också, det vart bara lite tokigt formulerat känner jag nu i efterhand. Idag väntar en hel del möten för min del och den där förkylningen som jag började känns av för två dagar sedan ger sig varken av eller ger med sig och dämpar sig, skitbacieller alltså. Det får bli mycket vatten, kanske en alvedon (tar aldrig sånt) om det blir för outhärdligt och sen får jag ta en lugn kväll hemma och vila upp mig inför morgondagens jobb innan den där helgen är ett faktum. Vad sysslar ni med idag?
 
0 kommentarer »

Onsdagskalas

Hej på er! Nu har jag checkat ut från kontoret och är påväg hem för att bara mellanlanda och därefter åka till pappa och Mette där det idag hålls ett födelsedagskalas för min fina systerson Elias som fyller hela fyra år i helgen. Sophia är redan på plats hemma hos dem eftersom de hämtade henne från förskolan tidigare idag, och Markus är fortfarande dålig sedan i helgen så jag behöver egentligen bara hämta Elias paket och därefter sätta mig i bilen. Skönt att få komma till ett dukat bord och slippa stå och laga mat själv (DRÖM) samt att det antagligen (säkerligen) bjuds på fika av något slag, woho för denna onsdagskväll.
 
Redan igår på förmiddagen kände jag hur det började bli alldes tjockt i halsen och även i huvudet, ni vet den där tunga känslan som lägger sig som ett täcke, nästan som bomull i hela skallen och det är jobbigt att svälja, så var det redan igår innan lunch. När jags edan hämtade Sophia på förskolan hörde jag direkt på hennes röst att även hon hade samma problem, så ta mig tusan alltså dessa baciller från förskolan är inte nådiga alls. En vecka tillbaka efter semestern och vi är redan smittade av något virus, usch alltså. hoppas nu inte dte bryter ut något utan snarare avtar fort som attan, jag håller tummarna för det. Hoppas ni får en fin kväll!
 
 
En härlig bild från tidigare i somras när Sophia gick loss på alla jordgubbar från trädgårdslandet <3
0 kommentarer »

Men nej, det kan inte vara slut redan?!

Förra veckan hade jag bara ett fåtal timmar kvar av den senaste boken jag får uppläst av Stefan Sauk om Christopher Silfverbielke, sociopaten och mördaren som jag så gärna lyssnar på om, och jag var helt övertygad om att jag hade en bok till att lyssna på efter jag lyssnat klart på denna. Så jag tänkte att jag måste lyssna klart fort som attan så jag kan lyssna vidare på nästa bok som fanns i min "bokhylla" i Storytel-appen, men till mina stora förvåning och besvikelse har jag nu alltså lyssnat klart på ALLA böcker som finns i serien, det här var den sista som släppts och det finns inga flera just nu att lyssna på! Jag började googla frenetiskt om det var en ny bok på gång inom snar framtid och den enda informationen jag kunde hitta var att det antagligen/evenuellt släpps en bok under 2017 någon gång. Men hallå, jag vill ju veta exakt datum!? Åh nu vart jag så snopen över att jag trodde att jag hade 20 timmars spännande berättande kvar att lyssna på men det visade sig vara noll timmar, typiskt. Jaja, det är ju lite som att följa serier på tv, det blir till att tålmodigt vänta ett halvår eller år tills nästa säsong släpps och därefter plöja igenom det illa knvickt. 
 
Nu ska jag alltså ta mig an någon annan bokserie/bok, men frågan är vilken/vilka? Jag har fått ett tips av mina kollegor som jag lyssnar på men jag vill gärna ha några på lager, det går ju rätt fort att lyssna klart på böckerna när man har så mycket restid om dagarna till och från jobbet. Har ni läsare några grymma boktips som ni sitter och ruvar på så får ni gärna dela med er. Jag älskar thrillers/deckare och sånt där spännande och lyssnar alltså gärna på sånt, men kan givetvis lyssna på annat också. I min "bokhylla" har jag ett tips från min svägerska som handlar om ivet efter döden och om det existerar, en neurokirurg som berättar ochd et lät himla intressant, så den ska jag nog sätta igång nu tror jag, innan dess att jag fått några smaskiga tips från er läsare alltså. 
 
0 kommentarer »
Nästa sida