Nyårsgalej!

Nu har jag stått och gjort dagens förrätt på förmiddagen och vi i familjen är nu redo att åka hem till Markus föräldrar för att fira in det nya året. Jag står för förrätten och Markus föräldrar skulle göra huvudrätt och efterrätt. Det är kul när man blandar sådär och alla gör en del.

image

Dagen till ära har jag målade naglar, vilket inte hänt på typ hela hösten -"hej jag är en mamma som har haft en dygnet runt vaken bebis och inte haft tid att låta lacket torka", men nu är det ändring på det, mer målade naglar tack! Vart lite glitter såhär på nyårsafton och allt, jag slog på stort kan man säga ;)

image

Vi ska hör och häpna spela Bingolotto också mitt i allt, och jag hoppas på vinst såklart. Jag har aldrig någonsin spelat Bingolotto på självaste nyårsafton, men det kan bli en mysig grej att göra efter middagen och ett litet tag på kvällen innan det är dags att gå utomhus se på raketerna. Tydligen håller det bara på i två timmar, vilket är rätt bra, så inte hela kvällen går åt till att sitta och glo på det. Resten utav kvällen blir det mysa med bebisar, äta gott och bara ta det lugnt. Ett perfekt nyår med nya små människor!

image

Hur ska ni fira nyår?

/Frida
0 kommentarer »
Nästa sida