Året som gått - månad för månad 2015!

Oktober: Den här månaden hände det spännande grejer för min del när det gäller bloggen. Det var nämligen då det blev klart att bloggen skulle flyttas, få nytt domännamn och ett helt nytt utseende. Jag behövde en ny headerbild till bloggen och Sanna var snäll och åkte tidigare in till stan för att plåta lite med mig. Här sitter vi alltså på bussen på väg in och jag var väldigt pirrig över hela grejen att nya saker skulle hända för den här bloggen. Det känns så overkligt att den gått från något litet kul projekt till något ganska stort och som också blivit en stor del av min vardag. jag älskar att skriva i bloggen och jag älskar kontakten jag får med er läsare. tyvärr dröjde det många veckor innan den nya bloggen "lanserades" på grund utav flera buggar i systemet som IT-personerna föröskte lösa, och jag vart minst sagt otålig över att inget hände, men tillslut hörni så löste det sig och här stårjag alltså nu med en egen blogg med mitt egna namn, känns jättekul.
 
 
November: Denna månad var vi till Sophias förskola för att höra lite om deras verksamhet, träffa personalen men även föräldrarna och barnen som ska skolas in samtidigt som hon ska. Både jag och Markus fick ett gott intryck av verksamheten och vi tror att Sophia kommer att trivas bra där om dagarna. Direkt när vi kom dit sprang hon in till det här rummet och började leka med diverse leksaker som hon fick syn på. Det kändes verkligen som att hon gillade att vara där, nu hoppas jag så klart att hon kommer att göra det även när vi inte är med henne om dagarna, men det tror jag nog hon kommer att göra. Tänk, nu är det bara två veckor kvar tills inskolningen börjar... 
 
 
December: Julens månad är här och redan vid Luciahelgen började vi vårt första julfirande. Det var i Katrineholm hos min mormor och morfar och helgen var intensiv och mysig. Sophia skötte sig exemplariskt i bilen både dit och hem och det var helt ärligt en fröjd att ha henne bredvid mig i bilen. Vi skrattade och skojade med varandra och jag insåg verkligen hur stor hon blivit. December månad har verkligen varit en spurtmånad för henne utvecklingsmässigt, det har hänt så galet mycket och hon har blivit mycket äldre i sitt sätt att vara. Hon är inte en liten plutt längre utan en liten tjej med egen vilja, egen personlighet och mycket mycket härliga karaktärsdrag. Hon är helt magisk på alla sätt och vis och hon har gjort mitt 2015 till ett fantasiskt år. Jag hoppas 2016 har minst lika mycket härligt att erbjuda och jag ser mycket fram emot att möta allt som året kommer innehålla!
 
0 kommentarer »
Nästa sida