Sophias ettårskalas

Lördagens kalas för Sophia vart superlyckat! Vädret var helt klart på vår sida, ett störtregn dryga timman innan gästerna kom och därefter sol hela eftermiddagen, vilken tur man kan ha. Gästerna var närmaste familj såsom kusiner, faster, mostrar och så vidare, inga vänner till oss alltså. Eftersom vi bor litet och inte hade bokat någon lokal för detta ändamål fanns det inte rum för fler rumpor än vårt långbord på altanen, men lika trevligt vart det ändå. Markus och jag hade pyntat ute på altanen med ballonger överallt, är det kalas så ska det ju finnas ballonger, eller hur? Så ballonger till höger och vänster bland alla växter fick utsmycka vår baksida, och mysigt vart det.

imageimage

Till fika blev det bland annat vanilj-cupcakes med marshmallowfrosting, marängtårta, cake pops med smak utav Ahlgrens bilar och vit choklad, en jordgubb- och vaniljtårta med smörkrämstäcke, kakor och chokladbollar. Ett helt bord dukat med socker med andra ord, hehe. Jag var nöjd med allt och tror nog att gästerna gillade det också. Tårtbotten som jag bakade från grunden vart riktigt bra, så den kommer jag att göra i fortsättningen också.

imageimage

Hon fick jättemycket fina paket såsom kläder och en leksaksdammsugare så hon kan hänga efter sin mamma och pappa när de dammsuger hemmet. Hur gulligt som helst!

image

En glad tjej som leker med sin kusin Mio i trädgården, hon älskar verklige att vara med Mio!

/Frida
1 kommentar »
Nästa sida