Öppna förskolan

image

Det var fullt ös på öppna förskolan idag, och jag är inte direkt så förvånand! Eddy och Sophia hade störtkul tillsammans och röjde runt på golvet bland alla leksaker. Till en början var Sophia något tveksam till Eddy då han snudd på kastade sig över henne av lycka att få leka, och då kom underläppen fram hos min lilla tjej, men det släppte direkt efter och sen kunde de leka på och ha sig. Sophia är nog inte van vid barn/bebisar som är "pang på rödbetan" så som hon själv är, gärna knycka andras nappar och klappa på dem. Så nu fick hon smaka på sin egna medicin och det gick ju bra efter ett kort litet underläpps-ögonblick.

image image

Anette och jag fick knappt sitta ner på golvet mer än någon minut, sen var det bara att hämta sin unge på andra sidan rummet. Livliga små pluttar har vi minst sagt! Det såg så gulligt ut när de stod mot varsin stol och snackade med varandra, tänk vad tidengårsåfort fort. Vi har umgåtts sedan några veckor innan BF och nu är våra bebisar nio månader, snart ett år. Låt tiden gå ruskigt långsamt nu tack!

image image

En jättemysig förmiddag hade vi tillsamnans med lek, sångstund och massa snack att ta igen sedan sist. Det är så härligt att träffa Anette för vi klickar så bra och vi har lite samma vardag med energifull bebis, om vi säger så. Inte en lugn stund för någon av oss, och det är så kul att ses då och få jaga lika mycket åt alla håll och kanter. Barnen stormtrivs också så det är ju ett stort plus! Nästa vecka blir det dejt igen och det ska bli himla skoj.

image

/Frida
0 kommentarer »
Nästa sida