Filmtips inför Halloween

Nu när det är Halloween-helg passar det ju perfekt att kolla lite film och ta en myskväll framför tv:n. Jag tänkte tipsa er om lite favoritskräckfilmer som skrämmer skiten ur mig rent ut sagt. Here we go!

image

1. The Conjuring - ingen film har gjort mig så rädd som denna. Det är på riktigt den läskigaste filmen jag har sett och bara tanken på att se den igen skrämmer mig, samtidigt som jag mer än gärna vill se den en gång till. Det är lite tvådelat det där känner jag. Ja vilket som, har ni inte sett den här och vill bli rejält skrämda, se den redan ikväll.

image

2. Rec - en spansk film (finns en 2a också, sjukt läskig den med) som fick mina nerver att vara på helspänn under prick hela filmen. Vill du få upp pulsen rejält tycker jag definitivt du ska se denna. Lite "reality-aktig" film då man får känslan av att man är med gänget där inne som filmar med en privat kamera. Väldigt obehagligt och jag kommer på mig själv att hela tiden försöka se runt hörn på tv:n fast det faktiskt inte går.

image

3. Instängd - det var ett tag sedan jag såg den här men precis som filmen Rec (ovan) är den om jag inte minns helt fel filmad som om karaktärerna har en privat kamera med sig. Riktigt jobbigt för hjärtat att ha den i halsgropen i stort sett hela filmen, spännande och läskig som attan!

image

4. The Orphan- en obehaglig känsla genom hela filmen. Spännande och en nagelbitare!

image

5. Barnhemmet - en spansk film även denna som är spännande och obehaglig. Det var längesen jag såg den men den sitter fortfarande starkt kvar i minnet, så den är ett måste att se om man gillar läskiga filmer.

image

6. Sinister - Den här filmen såg vi i helgen och jag hade länge velat se den just för jag hört så mycket om den. Den var precis så obehaglig och läskig som jag trott och hört, så vill du se något nervkittlande och jobbigt så se den här.

Nu finns det ju en hel uppsjö av bra skräckfilmer som jag sett genom åren, så egentligen skulle listan kunna bli betydligt mycket längre med filmer såsom Paranormal Activity, The Others, The Ring, The Blair Witch project osv. Har du några filmer du skulle vilja tillägga till min lista? Vilken är din "favoritskräckis"?

Alla bilder lånade från google.se

/Frida
0 kommentarer »
Nästa sida