Vad sysslar ni med?

I och med min nya tjänst tillkommer roliga inbjudningar från olika företag som vill presentera sina produkter/tjänster etc som är till vikt för mitt arbete att jag vet om, som idag till exempel var jag iväg på en lunch där ett fondbolag presenterade sin nylanserade fond och berättade om den samtidigt som vi åt en bit mat. Jag älskar det konceptet; jag får god lunch (slippa matlåda, halleluja), komma ut och träffa människor och samtidigt lära mig en massa nyttig och bra information- det kan ju inte bli bättre att lägga upp det på så vis!

Ekonomi, fonder, aktier och börsen kan ju låta huuuuur tråkigt och grått som helst, men faktum är att det är SÅ intressant och kul nu när jag kommit in i det och har en mycket större förståelse och djupare kunskap om det än vad jag hade tidigare. Lite därför tycker jag det är så kul att vara iväg på sådana här tillställningar också då jag får chansen att lyssna på kunniga personer som pratar om relevant information jag behöver i mitt arbete, det känns riktigt lyxigt att företagen håller dessa forum.

image

Ni som läser bloggen, vad sysslar ni med om dagarna? Jobbar ni, och med vad i så fall? Pluggar, och vad? Föräldralediga, vad gör ni när ni inte är det? Så himla kul att höra vad ni gör har för er.

/ Frida
0 kommentarer »