Min önskelista till födelsedagen!

Inom ett par veckor är det dags för mig att fylla hela 27 år (var inte jag 18 år nyss?!) vilket innebär att mina nära och kära undrar lite vad jag önskar mig i födelsedagspresent och här nedan har jag spaltat upp min lilla lista som jag lyckats komma på: 
 
1. Nespressomaskin
Jag älskar, alltså älskar kaffe och har länge drömt om en alldeles egen Nespressomaskin som kan göra mig en ljuvlig liten kaffe på bara ett knapptryck. Problemet däremot har varit att vi inte haft något direkt plats i köket för en sådan kaffemaskin som vi bott hittills, och därför har jag heller varken köpt en till mig själv eller önskat mig en sådan. Nu däremot kommer vi att flytta från vår tvåa och istället ha ett större kök i villan, där plats för en kaffemaskin finns och som gör att den inte är ivägen för arbetsytor man behöver när man lagar mat. Alltså WOHO på den, jag är så löjligt glad över att jag får ett större kök, och för att toppa det hela förhoppningsvis få en kaffemaskin som kan stå i det tjusiga köket. En vit skönhet skulle jag vilja ha som bjuder mig på kaffe var dag!
 

En Nespresso Lattissima Tounch


2. Handdukar och badhanddukar 
Jag och Markus pratade om det härom dagen att vi verkligen skulle behöva byta ut våra gamla handdukar och badhanddukar som känns som att de har gjort sitt och inte behöver hjälpa oss bli torra längre. Det känns lite som att ett nytt hus kräver nya fräscha handdukar i badrummen och våra kroppar gärna kan få unna sig nya badhanddukar, så det finns med på min önskelista. Jag funderar lite på vilka färger som passar in i badrummen och jag gillar neutrala och mjuka färger, så nedan har ni ett litet hum på vad jag kan tänka mig i handduksväg. 
GANT
 
3. En termoskanna för fikastunder hemma
Om det är något jag insett varje gång vi får fikagäster över som är fler än två personer och som vill dricka kaffe så är det att vi inte har någon termoskanna som man kan brygga kaffe för att sedan hälla över i en termoskanna och severa vid bordet, samtidigt som nästa kanna bryggs för kommande koppar kaffe man kanske önskar dricka. Nu önskar jag ju mig visserligen en Nespressomaskin mest av allt, men även om jags kulle få en sådan kommer vi fortfarande ha kvar vår kaffebryggare just för sådana tillställningar när man ska bjuda många personer på kaffe, en Nespressomaskin tar något längre tid för alla att få kaffe ifrån så det kan ju vara bra att ha både och tänker jag :)
Dessa två är från Anders Petter och Stelton
 
4. Presentkort
Den återkommande punkten på mina önskelistor, presentkort, det passar perfekt i alla lägen när man är ute efter kläder eller annat. Kan inte slå fel! 

5. Parfym - Laura Biagiotti 
Jag har en parfym som varit återkommande under alla mina år med Markus (över 12 år!) och det är Laur Biagiottis avlånga och deippformade flaska. Jag använder den här lite då och då och varje gång jag sprutar på mig den minns jag tillbaka till våra "unga" dagar tillsammans och allt vi upplevt och gått igenom ihop. Den doftar gott och har så mycket historia och det är en parfym jag alltid kommer ha i mitt parfymskåp. Nu däremot börjar flaskan jag har hemma att sina och därför passar det bra att önska sig en ny, perfekt inför sommaren när jag gärna bär lite blommigare dofter. 

 

0 kommentarer »
Nästa sida