Dagens lista!

 
Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Trött men glad, vet inte vad det är men jag känner mig dåsig och slö, eller jo nu när jag tänker på det så är det väl den där dumma förkylningen som jag har gått med ett par dagar nu som jäklas med mig. 

Dagens borde: Ingenting, eller jo köpa mjölk för vi har verkligen bara en skvätt kvar hemma och jag avskyr att ha tomt på något i skafferi/kyl/frys. 

Dagens smink: Det vanliga när det gäller jobbsmink - mascara, eyeliner, foundation, highlighet, ögonbrynen målade, puder och rouge. 

Dagens klädsel: Eftersom det utlovades regn idag tog jag på mig ett par svarta byxor, det här hade jag absolut inte behövt göra eftersom det är varmt ute (hallå sommar fortfarande Frida!) och till detta vart det en peplum-topp, stort halsband och pumps. 

Dagens planer: Inget storartat, äta mat, duscha och därefter bara mysa ner mig i soffan/sängen resten av kvällen med Sophia och Markus. 

Dagens mat: Jag vet helt ärligt inte vad vi ska äta till middag, kanske att det bara blir typ oxpytt med stekt ägg och rödbetor (SÅ GOTT) men hämtmat låter ju lockande också, så vi får se vad det svängs ihop i sista sekund. 

Dagens materiella vill ha: Jag har förälskat mig totalt i ljusstakar dels från Skultuna (Liljan) men också från märket Hilke Design, alltså deras långa nätta ljusstakar i försilvrad yta är helt underbara ochs kulle passa perfekt i huset. 

Dagens fundering: Jag borde bli medlem på NK här i Stockholm eftersom jag har ett presentkort där som jag inte utnyttjat än och det kommer ju kundklubbsrabatter någon gång ibland (kollegor som snackar om det så varför inte haka på och kanske köpa sig något ljuvligt från Skultuna då och samtidigt göra ett klipp?

Dagens tråkigaste: Att jag trodde jag hade sånt flyt imorse när jag lämnade Sophia i god tid, hade åtta minuter på mig tills bussen skulle komma och inser då att min plånbok ligger i skötväskan hemma i köket. Alltså den paniken, jag behöver ju min plånbok för där i ligger mitt busskort så jag kan åka in till stan och jobba. Det tar ganska exakt 8 minuter att gå i vanlig rask takt ner till bussen hemifrån och det var exakt det jag hade på mig, om inte mindre eftersom bussen kan komma tre minuter fram eller bak i tiden, så det var bara att springa för kung och fosterland med väska och datorväska i handen. Jag hann ner till bussen och hade dryga 30 sekunders marginalen och satt sedan på bussen bredvis Sanna och eftersvettades som bara den, men jag hann med bussen i alla fall, woho på den!

Dagens längtan: Tills jag är nyduschad och ligger i en renbäddad säng (Markus är bäst och har fixat det) och kan ligga och slötitta på tv och höra Sophias andetag medan hon sover och myser in sig i min arm och jag har Markus på andra sidan i sängen och håller om mig (DRÖM). 

0 kommentarer »