En lista om veckan!

Det är söndag vilket innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!
 
Vad har varit bäst i veckan?
 
Att vi har sålt vårt hem, den absolut bästa veckan i år förutom när vi köpte huset - så sinnessjukt skönt och härligt att allt är klart nu. Nu ska vi bara börja packa i lådor och därefter flytta in i det svarta underbara huset! Herregud så mycket jag längtar tills flytten. 
 
Vad har varit sämst i veckan?
 
Inget, absolut inget har varit dåligt den här veckan - en helt underbar vecka!
 
Vad har du sett för filmer?
 
Det har inte blivit någon film denna vecka tyvärr, mycket med visningar och allt kring försäljning att tiden inte ritkigt funnits för att se film, men nästa vecka kanske.  
 
Har du gråtit något?

Nej inga tårar denna vecka. Det är sällan det är tårar, men visst kommer det en släng här och där.  
 
Vad längtar du efter?
 
Tills vi flyttar, alltså jag nästan springer upp på väggarna av att jag bara vill få nycklarna tillhuset och få boa in oss i det, göra det till vårt hem och fortsätta vår framtid där. Jag tänker mycket på de där små självklarheterna som vår vardag består av i vårt befintliga hem, ni vety vanesaker som att man har nära till köket inför läggdags, medan i huset kommer vårt sovrum vara en hel våning upp om man skulle vilja hämta ett glas vatten från köket. Eller bara grejen med att släcka efter sig när man ska gå och lägga sig, här hemma tar det en minut nu men sen kommer vi ha ett helt hus att gå igenom innan man tillslut går in i sovrummet för natten. Sådana småsaker har börjat komma i mina tankar. 
 
Vad har du ätit mest av?
 
Det vanliga, lite av varje (mycket godis i helgen däremot) och inget direkt som sticker ut från mängden skulle jag säga. Hur tråkigt lät inte det på en skala?! Herregud alltså...  
 
Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
 
Jag vet inte, men nu på morgonen har det varit mycket Greta Gris på ipaden, så "sol och regn på samma gång-"låten som spelas om och om igen antar jag, haha. 
 
 
Den här fantastiska buketten fick vi av mina morföräldrar i fredags som gratulation för försäljningen av vårt hem - har jag sagt att jag har världens bästa morföräldrar? <3
0 kommentarer »