En lista om veckan!

Det är söndag vilket innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!
 
Vad har varit bäst i veckan?
 
En varierad vecka med mycket små grejer som varit bra, men bäst var nog idag när vi var iväg på Kanalens dag. Mer om det i ett annat inlägg :) 
 
Vad har varit sämst i veckan?
 
Att alla i familjen blivit sjuka på ett eller annat vis, ont i halsen, hostiga, feberkänsla, snoriga - ja you name it! Höstens förkylningar är verkligen här trots sensommaren som visat sig under veckan. 
 
Vad har du sett för filmer?
 
Ambitionen var att se en film i helgen men det blev aldrig av, så bättre lycka nästa vecka helt enkelt. 
 
Har du gråtit något?

Ja det har fallit lite tårar men inget allvarligt, mycket hormoner som flödar antar jag. 
 
Vad längtar du efter?
 
Tills nästa vecka, då ska nämligen hela teamet till chefens hus i Täby och tillbringa eftermiddagen/kvällen enligt sedvanlig ordning. Det blir middag, mingel, bad om vädret tillåter det, tipsrunda som är halvt omöjlig att klara eftersom han bara ställer frågor om märklig band som spelade på 70-talet (haha) och så himla himla mycket skratt. Jag älskar denna tillställning som vi har varje år efter sommarsemestern är över, det blir som en kickstart inför hösten och mina kollegor är verkligen som nära vänner för mig. 
 
Vad har du ätit mest av?
 
Oj, ja räknar man bara in helgen så har det varit mycket godis och onyttigt, men i det stora hela så har det blivit rätt varierat om man tänker på maten, husman och sånt ni vet.  
 
Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
 
Den hör är lika svår varje vecka, jag har tyvärr ingen aning för det står helt still i huvudet när det gäller låtar.
 
 
0 kommentarer »