En mysig morgon

God morgon! Vilket väder vi vaknar upp till idag, strålande sol och värme trots den tidiga tiden. Dimman lättade allt eftersom jag och Sophia gjorde oss klara imorse och en klarblå himmel visade upp sig direkt, vilket känns lovande för resten av dagen. Det blev bara ben för oss båda, det gälller att ta vara på dessa sista dagar av sensommarvärme innan dess att hösten och tjockare kläder är ett faktum. Nu ser jag i och för sig fram emot stövlar, byxor och härliga tröjor/skjortor och kavajer, men jag bet att jag kommer att få ha på mig det en halv evighet så bäst är att skjuta på det så länge det går. 
 
Sophia var på sitt bästa humör denna morgon, inget trots eller tårar på golvet i tio minuter, bara mys och skratt - en morgon som får mig att bli alldeles varm i hjärtat. Eftersom pappa och Mette ska hämta henne och hennes två kusiner (Madeleine och Elias) senare idag tog vi inte med vagnen till förskolan, så de slipper ta med sig den sen helt enkelt. Det gjorde att vi gick bara hon och jag, med en varsin väska och bara våra ben, och stannade till och tittade på allt dom var intressant att titta på. 
 
 
Denna morgon var det sniglar av alla dessa slag, lekplatser, äpplen som fallit från ett träd och inte tagits upp av husägaren och även månen som fortfarande syntes på himlen trots stt solen lös upp dagen. Den här morgonen var verkligen en sådan morgon jag vill ha varje dag, en stressfri och glad morgon där jag och Sophia får lite egentid, om än bara förberedelse för förskolan och promenaden ner dit - det lilla gör så mycket! Hoppas ni får en fin dag, nu ska jag lyssna vidare på den nya ljudbok jag fick tips om av mina kollegor.
 
0 kommentarer »