LOPPI magasin

God morgon alla söta! Nu är det fredag (woho!) och bara några få timmar kvar innan helgen är ett faktum på riktigt. Det ska bli så skönt att få vara ledig i två dagar för att kunna ladda batterierna lite eftersom nästkommande veckorna är så fullbokade att det knappt finns tid att tänka, så det gäller att tanka energi och ta det lugnt när tid ges. 
 
I stort sett varje dag denna vecka har jag och Angelica smsat med varandra, kan vi åka tillsammans in till stan på morgonen, kan vi "tajma" in bussen hem
på eftermiddagen, men ingen dag har funkat för oss och våra olika scheman. Men igår äntligen fick vi till det, dessutom såpass härligt att de skulle åka bil hem och jag kunde hänga på och slippa åka bussen som slingrar sig hem och runt i Åkersberga innan man får hoppa av, halleluja på den! Jag älskar dessa tillfällen när man hinner ses och kan "catcha up" med allt som händer och hur man mår, det lilla gör så mycket. I en hektisk vardag med många bollar i luften är det guld värt att "bara" ta sällskap hem, då känns det inte så långt tills dess att man ses för en dejt. Man laddar lite batterierna tillsammans typ. 
 
 
Igår fick jag äntligen ett alldeles eget exemplar av Angelica och Jessicas fantastiska resultat av det enorma jobb de haft sedan en längre tid tillbaka, ett nummer av LOPPI magasin! Det är så himla himla bra och jag är sä enormt stolt över deras jobb. Även om jag inte är deras mamma så känner jag den där stoltheten som man känner för sina barn när de gör något bra. De har jobbat så hårt med detta mästerverk och jag är mäkta imponerad av deras verk. Det driv och den passionen de har inom sig är enormt häftigt och inspirerande. Världens bästa tvillingar! 
0 kommentarer »