En lista om veckan!

Det är söndag vilket numera innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!

Vad har varit bäst i veckan?

Att Sophia utvecklas så galet mycket varje dag och det är en fröjd för mitt mammahjärta att få vara med och uppleva alla hennes olika grejer med henne. Ord, gester, rörelser- ja allt! 
 
Vad har varit sämst i veckan?

Att Sophia blivit riktigt förkyld och hängig framåt helgen. Lilla plutten kan knappt andas utav allt det där snoret som hela tiden fylls på i snoken på henne. Sen den där envisa hostan ovanpå det, usch så jobbigt för henne. 

Vad har du sett för filmer?

Vi såg den senaste filmen i triologin "The maze runner" och den var riktigt bra skulle jag säga. Spännande som attan och påminde bitvis om ett fenomenalt tv-spel som Markus spelade när jag var gravid, så just den kopplingen till det spelet gjorde nog filmen ännu bättre. 
 
Har du gråtit något?

Jag såg på Nyhetsmorgon igår morse när en man skrapade fram först 25 år och därefter skulle skrapa hur mycket han skulle få varje månad som vinst. Först trodde vi att det "bara" skulle bli 10.000 kr/månad men såg sedan att det var hela 100.000 kr/månad han vann, vilket innebar 30 miljoner kronor. Jag vart så glad för hans skull att jag började grina- lättrörd minst sagt! 

Vad längtar du efter?

Våren våren våren! 
 
Vad har du ätit mest av?
 
Knäckebröd, yoghurt och frukt tror jag.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 

Alfons Åbergs trudelutt, det är den första låten jag kommer och tänka på så jag säger nog den. 
 
Vilka emojis får sammanfatta veckan?
 
😷👎🏻💕🍏🎬


Vi var och handlade i fredags och Sophia fick provsmaka en ny juice- både hon och jag tyckte den var ruskigt god! 
0 kommentarer »
Nästa sida