En lista om veckan!

Det är söndag vilket innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!
 
Vad har varit bäst i veckan?
 
Vi har fått mycket gjort när det gäller att fixa inför kommande visning av vårt hem men också inför stundande flytt därefter, vilket känns skönt. Alla rensningar kanske inte är lika roliga att göra men slutresultatet är fantatsiskt härligt, så det känns ju bra. Gårdagens tjejkväll med min storasyster och två vänner till var såhå himla rolig och det var nog en av veckans bästa skulle jag nog säga. 
 
Vad har varit sämst i veckan?
 
Inget dåligt denna vecka, en rätt lugn vecka som gått åt till atta fixa här hemma, besöka Mio möbler och vara i lekplatser bland annat. Jag tänkte göra ett inlägg där ni får ser hur det ser ut hos oss nu efter några riktiga kap på Mio möbler, så håll utkik efter en liten förvanling som jag tror blir perfekt inför kommande visning. 
 
Vad har du sett för filmer?
 
Jag måste funderar här nu om vi sett någon film, men jag minns inte om vi gjort det. Eller jo vi såg "I am Legend" med Will Smith som visades på tv, eller ja vi hoppade in i filmen när den hade visats kanske en halvtimma och vi har ju sett den förut så det var ingen ny film direkt, men sist jag såg den var när den kom ut för över tio år sedan så det var ju nästan som att se den för första gången. En film jag verkligen gillar, zombifantast som jag är!
 
Har du gråtit något?

Nej inga tårar denna vecka vad jag kan minnas.  
 
Vad längtar du efter?
 
Tills vår bostad kommer ut på Hemnet och man kan se den där, kika på hur många visningar den får och liksom veta att det är jättenära tills själva visningen faktiskt är. Det var några som smög runt vår tomt igår och spanade in den så de har ju sett oss på mäklarens hemsida där vi ligger ute just nu, och jag hoppas såklart att det finns ett intresse från några när vi väl har visning. 
 
Vad har du ätit mest av?
 
Hmm, det är alltid lika svårt att svara på den här eftersom jag inte äter exakt samma sak varenda mål varje dag men det har grillats hamburgare som sedan blivit lunch dagen efter och som vi även blivit bjudna på så jag kanske skulle säga hamburgare då. 
 
Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
 
När vi skulle åka till tippen härom dagen spelades Justin Beibers låt "What do you mean" och jag ÄLSKAR, alltså älskar den låten, så himla bra. Efter det har jag nynnat konstant på den i mitt huvud ochd et gör absolut ingenting. 
 
 
Vi har hunnit med att träna en hel del också, riktigt skönt! 
 
0 kommentarer »
Nästa sida