Tvillingsällskap hem från jobbet

Hej på er! Den här torsdagen började så härligt bra, Sophia ville hålla hand med sin mamma nästan hela vägen ner till förskolan och jag kan säga att mitt mammahjärta smälte verkligen då, min fina fina stora lilla tjej. Vissa stunder släppte hon min hand, för att till exempel ta upp en sten från marken eller titta på en snigel, för att därefter springa efter mig och säga "mamma Fia vill hålla handen!" och hon sträckte ut sin hand allt vad hon orkade och kunde. På riktigt hörni, att skaffa barn gör livet så himla himla härligt! Hon gick dessutom upp med mig supertidigt imorse vilket jag trodde skulle bli kaos och att jag inte skulle hinna med något men hon var på ett strålande och utvilat humör hela morgonen så ja den här dagen började bra på alla sätt och vis. 
 
 
När jag åkte hem med bussen nyss så fick jag dessutom sällskap av världens bästa Tvillingar, Angelica och Jessica, som varit inne i stan och spelat in podd tillsammans med Pappapodden. Det ska bli riktigt kul att höra det avsnittet för det är nämligen en kombination med där ena delen hörs hos Pappapodden och andra delen hos Tvillingpodden, roligt som attan. Det är så kul att hinna få en timma där och där och träffa dessa två tjejer för som småbarnslivet är så finns det inte ledig tid för att hinna umgås med sina vänner varenda kväll alla dagar i veckan, så att bara kunna få sällskap hem eller in till jobbet någon gång ibland melland e inbokade dejterna som har vi lite titt som tätt gör så himla mycket. Sen att jag och Angelica smsar i stort sett varenda dag hör inte till saken, men ändå. 
 
 
Idag fick jag hämta hem min lilla loppa från förskolan och det är så mysigt och roligt att dels få ta emot den där hårda långa kramen från henne men även att se henne skina upp som en sol när hon får syn på en ute på gården. 
0 kommentarer »
Nästa sida