Dagens lista!

Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Glad och energifull - trots torsdag och allt, haha!

Dagens borde: Åka förbi mina svärföräldrar och hämta vårvinterdäck så vi kan få dessa påsatta på bilen under helgen. Jag tror allt vi får åka förbi efter maten och hämta upp dem. 

Dagens smink: Mörkare sotade ögon och det vanliga, ni vet rouge/puder/foundation osv. 

Dagens klädsel: En svart tight bomullsklänning med ett större halsband, strumpbyxor och svarta stövlar. 

Dagens planer: Ikväll blir det nog till att tvätta de nya handdukarna och badlakarna som jag köpte igår på Mio så vi kan hänga upp dessa inför helgen. Känns SÅHÅ härligt med lite nytt och frsächt för badrummet för helt ärligt minns jag inte sist vi köpte nytt sådant till oss, så det var helt klart på tiden kan man ju säga. 

Dagens mat: Jag vet inte riktigt vad vi ska äta, får kika med Markus vad han är sugen på och eventuellt kanske det blir hämtmat i brist på inspiration, tid och ork till att laga något. 

Dagens materiella vill ha: Jag har spanat in en vit sängkappa på hemtex som jag ska beställa tänkte jag. Vi har inte haft en sängkappa innan och nu när vi har ett större sovrum där man ser vår säng på långt håll och man inser att man ser mycket av "underredet" på sängen så känns det helt klart som det borde vore finare men också mysigare med en vit och fräsch sängkappa som får klä sängen. Sen kan jag ju medge att det finns miljoner andra saker jag vill ha just nu också, men just sängkappan var jag och spanade in på lunchen och ligger närmast i minnet. 

Dagens fundering: När kommer nästa rabattkupong från Hemtex tro? Härligt vore ju att shoppa med lite rabatt så jag kan nog vänta ut den där sängkappan ett litet tag, det är ju ändå snart dags för julhandel och sånt så någon härlig rabatt borde ju dyka upp vilken dag som helst. 

Dagens tråkigaste: Idag har det inte hänt något tråkigt, peppar peppar!

Dagens längtan: Alltså just nu längtar jag inte till något speciellt, den här helgen känns så härlig och jag vill bara att den ska gå långsamt och att vi kan ta tillvara på tiden både för roliga aktiviteter utanför hemmet men också för att fixa inne i hemmet. 

0 kommentarer »