En intensiv vecka

Hej på er! Alltså jag är ledsen, men det har varit tomt här inne hittills denna vecka och det är helt enkelt för att jag har så galet mycket jobb just nu att det liksom inte funnits tid över att kika in här. Resorna till och från jobbet har bestått i att jobba och inte blogga (min annars vanliga tid jag bloggar) och när jag väl kommit hem har det varit fullt fokus på familjen och allt som rör hemmet. Ni vet packar upp lådor, röja lite här, tvätta lite kläder där och så vidare. Jag hoppas ni håller ut och fortfarande vill kika in här fast det någon gång här och där inte finns tid att blogga flera gånger per dag. 
 
Så vad har hänt de här dagarna vi inte hörts av här inne? Jo Markus, min fantastiska livspartner och även elektriker till yrke, har bland annat fixat så fenomenalt i vårt hem och satt dimmer på all belysning där det tidigare varit en vanlig av/på-strömknapp på. Vi had ei vårt förra hem dimmer på allt (tack vare Markus) och det kändes jättekonstigt att inte kunna bestämma nivå på belysningen själv allt eftersom mörkret föll utomhus, och att ha starka lampor lite här och var är inte supermysigt, så Markus gjorde ett jättejobb och fixade alla knappar i hemmet, båda våningarna och alla rummen så vi nu har nya fräscha "dimmerknappar" överallt - enhetligt och snyggt! Jag är så galet nöjd över lamporna i vardagsrummet som nu kan dimras ner och ge en mysbelysning på kvällen, nu har vi däremot inte hunnit njuta av denna belysning än efterosm vi hela tiden fixar med något, men snart snart snart så kan vi göra det. 
 
 
Idag blir en ganska lugn dag däremot för min del på jobbet, ett kundmöte och därefter bara interna möten på agendan och sedan ska jag åka hem och hämta min lilla loppa på förskolan. En lite tidigare dag med andra ord och det känns skönt! Hoppas ni alla får en riktigt fin torsdag. Kram Frida
0 kommentarer »