Belysa vår trädgård

I samarbete med lightnow.se
 
Hej på er! Det har varit helt tomt här inne i en veckas tid snart men den här flytten har varit en riktig karusell som gjort att jag inte haft möjlighet att blogga för er, men mer om själva flytten och karusellen kring den kommer i ett annat inlägg, för jag lovar er att det är en karusell-historia som behöver ett helt eget inlägg. I huser (som är MAGISKT!) har vi en del belysning som vi köpt och även fått av förra ägarna, så de flesta rum går att belysa när märkret faller, även om vi såklart kommer att beöva köpa betydligt mer lampor framöver för att få den behagliga ljussättningen som man är ute efter men också för att det ska bli snyggt inrenindgsmässigt (yes man får vara lite ytlig tycker jag allt). 
 
Huset i sig har sedan innan jättefin belysning på sig utvädningt, även på garaget och förrådet på baksidan av tomten, men jag skulle gärna vilja addera lite belysning utomhus känner jag nu när vi på kvällarna sitter inne och tittar ut, eller för den delen är utomhus när det är mörkt och befinner oss i trädgården. Markus vill gärna (och jag också) sätta lampor längs med vår tomt som man svänger in på från vägen, ni vet så det blir lite av en lång upplyst väg, och eftersom han är elektriker till yrke så vet jag att vi kommer att få det en dag men vi ska ju bara hitta tiden till det. Men något som slog mig igår när jag tittade ut genom vårt sovrumsfönster är att jag gärna skulle vilja punktbelysa vår fantastiska ek som står bredvis huset och är så vacker, tänk att den får ljus på sig även när mörkret fallit, det vore magiskt tror jag!
 
Inne hos lighnow.se finns det en uppsjö av olika alternativ till utomhusbelysning och möjligheter till att punktbelysa sin trädgård, även belysning för hemmet invändigt finns också om man vill kika in deras sortiment där. LightNow har allt från spotlights till strålkastare för att lysa upp trädgården när solen inte kikar fram om dagarna. 
 
 
Sophia när hon tog en tupplur härom dagen och ljuset föll magiskt på eken utanför sovrummet - vi ar verkligen flyttat in i vårt drömhus!
0 kommentarer »