Dagens lista!

Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Glad och med mycket energi i kroppen!

Dagens borde: Inget borde alls, eller jo jag har en lampa att hämta ut från posten som jag beställde i helgen som var men jag väntar ett sms om två lampor till så det vore ju härligt att hämta upp alla paket på en och samma gång, så jag väntar kanske till helgen istället och hämtar paketet då, och förhoppningsvis de andra paketen också. 

Dagens smink: Sotade ögon med eyeliner, världens bästa foundation (ska visa er i ett inlägg!), puder, rouge, mycket mascara, highlighter och ja, det var nog "allt".

Dagens klädsel: Gråblå byxor med kedje-detaljer från Zara, en svart peplumtopp från VeroModa, en svart kavaj från H&M och ett par svarta skinnstövlar med klack. Till detta ett större halsband och mina favoritörhängen från Pilgrim. 

 

Dagens planer:  Fortsätta jobba nu efter lunchen och därefter hem till min lilla familj för lite kvalitetstid innan det är dags att gå och lägga sig och kliva upp med tuppen imorgon.  

Dagens mat: Jag vet faktiskt inte vad vi ska äta till middag men jag tror att vi kanske kör tacos, har för mig att vi har köttfärs vi kan värma på och bara hacka lite grönsaker och "voila" så har vi en rätt klar på typ tio minuter - perfekt när man vill ha mat fort!

Dagens materiella vill ha: Jag har förälskat mig helt i lampor nu sedan vi börjat planera inredningen på allvar till huset och en lampan jag mer och mer suktar efter är ljuskronan från Sarfatti i krom, den tänkte jag vore magisk i vår trappa som har väldigt högt i tak och tänker att den skulle ge ett riktigt häftigt intryck. Ska se om Markus nappar på den idéen och om han tycker priset är rimligt att ge för en lampan, det återstår att se... hihi

 
Bild lånad från google.se

Dagens fundering: Hur många trisslotter behöver man köpa tills man vinner den där miljonen och då kan köpa all inredning som man drömmer sig bort i? Jag lär nog gå minus på att försöka vinna tror jag...

Dagens tråkigaste: tråkgit att Sophia inte är helt hundra och är hemma sjuk. 

Dagens längtan: Tills nästa fredag, DÅ FLYTTAR VI nämligen och det är helt overkligt att det är bara en vecka kvar tills jag och Markus ska till banken för att genomföra köpet och därefter få nycklarna av de tidigare ägarna - en dröm blir till verklighet!

0 kommentarer »