En lista om veckan!

Det är söndag vilket innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!
 
Vad har varit bäst i veckan?
 
Att få komma hem till huset varje dag - jag är så enormt lycklig, glad och tacksam över denna flytt och att vårt drömhus verkligen är vårt! Det känns så ofattbart att gå där inne och inse att det är där vi bor och att allt där inne är vårt hem, vårt hus liskom. Varje dag har det pillats med lite saker och nu under helgen har Markus varit enormt duktig med elgrejer här hemma och det känns så roligt attd et hela tiden går framåt i "operation flytta in och göra det till vårt hem".  
 
Vad har varit sämst i veckan?
 
Jag och Sophia hade en dålig morgon där hon sovit dåligt under natten och var trött och jag var stressad iväg eftersom morgonen bara bestod av tårar och motkamper från henne och jag insåg att det var hundra saker att göra innan vi kunde komma iväg till förskolan. Den morgonen var sämst på alla vis! 
 
Vad har du sett för filmer?
 
Nej inga filmer denna vecka utan dagarna har mest bestått i att hela tiden fixa något med hemmet, vilket är riktigt kul också.
 
Har du gråtit något?
 
Jag fick torka lite tårar när jag lyssnade på avsnitt 100 av Tvillingpodden med mina fina vänner Angelica och Jessica - jag är så himla himla stolt över deras driv och engagemang och känner bara "wow vilka fantastiska människor jag har i min närhet". Alla förtjänar dessa två som vänner!
 
Vad längtar du efter?
 
Egentligen skulle jag vilja säga tills vi är klara med allt i huset, men det är ju faktiskt lite kul att hela tiden ha små grejer framför sig, men ja i det stora hela skulle jag nog vilja ha allt med huset klart direkt faktiskt!
 
 
Vi har firat flytten i helgen och på bilden ser ni även en sneakpeak på belysningen ovanför matbordet.
0 kommentarer »