Kampanj på tallrikar hos Cervera!

I samarbete med Cervera.se
 
 
Vi har sedan evigheters evigheter haft IKEAs basutbud av vita tillrikar hemma hos oss och jag är så himla sugen på att skaff något nytt, fräscht fint - för jag menar hur kul är det med vita trötta tallrikar som man ser att det har ätits mat på i många år eftersom det finns små streck från besticken på vissa av dem? Nej nej, här behöver vi nytt och fräscht att äta goda rätter på om dagarna, och hur lämpligt är det inte då att Cervera.se har en kampanj just nu där det är hela 25 % i rabatt på just tallrikar. Hur perfekt som helst skulle jag säga!
 
 
Den här tallriken gillar jag främst för dess enkla design men också för att den är stilren och lätt att kombinera med andra modeller, former och färger. Jag tror att denna skulle vara en bra kandidat att byta ut hela vår IKEA-servis och istället köra dessa som vanliga mattallrikar, ett säkert men snyggt kort helt enkelt!
 
Något jag även tycker väldigt mycket om och anser vara mycket snyggt och effektfullt är att servera mat i tallrikar djupa som den ovan. Alltså att man inte nödvändigtvis behöver servera soppa i en sådan tallrik utan kanske också en fin köttbit med primörer, en härlig sås och någon typ av potatis kanske - hur snyggt som helst och ett väldigt trevligt sätt att bli serverad en rätt på! Därför känns det defintivt som att jag måste ha sådana här tallrikar också, och för att vara såpass "neutral" som man bara kan vara så känns det som vitt är en färg jag skulle välja. 
 
Och som färgklick till den vita sevisen skulle jag defintivt kunna tänka mig denna lilla skönhet. Jag tycker färgen är så dov och snygg och med mönstret längs kanten gör den sig lite extra "piffig" och rolig liksom. Den här ovanpå den vita tallriken längst upp vid en middagsservering skulle vara hur snyggt som helst - en riktigt fin kombination! Ska ni precis som vi uppdatera ert servisförråd så passa på och köp tallrikar på Cervera ni också nu under oktober månad. 
0 kommentarer »