Mat.se

I samarbete med Mat.se
 
 
Tidigare i veckan fick jag möjlighet att testa Mat.se och deras matbutik online, något jag aldrig tidigare testat men varit sugen på att just prova. Jag och Sophia brukar varje helg åka och storhandla, vilket betyder att en hel kundvagn fylls och det tar mycket tid och logistik att få detta genomfört. Jag gillar ju att handla, men kan definitivt tänka mig att skippa just det här storhandlandet och mer kanske kompletteringshandla istället, inte lika stora volymer av allt helt enkelt. När jag kikade igenom deras utbud tänkte jag innan att det säkerligen kommer att vara bökigt att kolla igenom allt och att min annars röda tråd i butikerna liksom faller bort, men tji vilken smäll på fingrarna jag fick, det var hur lätt som helst att genomföra min shoppinglista från min dator. Nu behöver man inte göra sin bestälning från datorn, för de har nämligen en app till telefonen också om man hellre vill göra det på bussen på väg hem från jobbet eller så, hur smidigt som helst om ni frågar mig. 
 
Just det här att köpa sin mat och göra en beställning på nätet ligger så mycket i tiden i vårt moderna och stressiga samhälle. Att slippa läppa massvis av tid på helgen vigd åt just veckoshopping för att istället lägga en bussresa hem från jobbet mitt i veckan är något jag defitnivt ska testa en tid framöver och slippa kånka på tunga varor och låta min helg gå till annat, för jag har en känsla av att min lediga tid kommer att läggas på just huset framöver och all ledig tid är dyrbar så veckoshoppingen kan jag göra på nätet istället. 
 
Jag gjorde min beställning innan lunch och fick direkt en bekräftelse på min mail om att leveransen av mina varor beräknas komma till min dörr på kvällen enligt det tidsspann jag angivit (mellan 17:00-21:00) och strax därpå, kanske en halvtimma eller så fick jag också ett sms om att min beställning beräknas knacka på dörren kl 20:05 samma dag, hur bra är inte det här liksom? Strukturerat och smidigt och jag kunde dessutom följa bilen under dagen och se vart den håller hus, hur bra som helst. Min beställning var beräknad att komma strax innan åtta på kvällen och bara några minuter innan beräknad tid knackade det på dörren och min varor lämnades över. När varorna plockades ur påsarna var allt i gott skick och det som var kylt var också kallt, så inget har blivit fördärvat under transporten. Sammanfattningsvis av denna tjänst och min första gång som shoppare av mat oline skulle jag säga att det är får fem av fem möjliga poäng, en riktigt bra grej! Mat.se kommer defintivt få fler beställningar från mig framöver. 
 
 
 
 Sophia var väldigt sugen på att äta lite yoghurt innan det var dags att borsta tänderna. 
0 kommentarer »