Testagram - en rosa box!

I samarbete med testagram.se
 
Denna månads låda från Testagram gjorde mig så himla glad när jag öppnade den, för lådan var nämligen en rosa låda i förmån för Rosa Bandet och bidrag till cancerforskningen som görs extra mycket under just oktober månad varje år. Nu är det sista dagen av oktober månad och därför är det väl bra att jag passar på att dela med mig av månades box på rätt sida av dygnet, elelr vad säger ni? Det som är så bra med just denna månads box, inte bara för att den är rosa och innehåller bra och fina saker, men också för att jag är med och stödjer cancerforskningen med 42 kronor, varje mottagre av oktober månads box är med och stödjer med 42 kronor var. Många bäckar små och varje bidrag räknas, så himla himla bra! Denna månads box hyllar brösten och jag tycker det är ett fantastiskt initiativ - i boxen fanns dessutom en enkelt guide med som visar hur man med tre steg känner på sina bröst (helts i duschen) för att kunna upptäcka eventuella knölar som kan ha dykt upp där. Så viktig information och så bra att brosychren följde med. Boxen innehöll följande saker:
 
  • Yes Platinum Original - ett riktigt riktigt bra diskmedel som jag till vardags använder i tablettform till vår diskmaskin, men tididgare inte köpt i just flytande form för handdisk, så jag blev väldig glad när jag såg denna förpackning och mycket nöjd med resultatet vid diskningen. Den gör definitivt sitt jobb väl!
  • Gillette Venus Embrace Snap - en rakhyvel i miniformat (skaftet) som dessutom kommer i en smidig förpackning som du lätt kan ha med dig på resor med mera. Jag använder själv Gilette Venus hemma när jag rakar benen och blev därför väldigt glad över att få denna hemskickad fast i mindre förpackning - perfekt när jag ska ut och resa och inte vill ta med den som alltid är i badrummet. 
  • Lenor Gold Orchid - hemma hos oss har vi alltid, alltså alltid kört på samma sköljmedel (en vana helt enkelt) och jag har därför aldrig provat mig på just Lenor och deras sortiment. Vid första tvätten och anvädning av denna vart jag glatt överraskad över doften. Tvätten doftade mjukt och blommigt men inte "för" mycket, om ni förstår vad jag menar. Sedan denna damp ner i brevlådan har jag inte använt vårt tididgare sköljmedel, ett bra betyg antar jag. 
  • Always Liners - perfekt tunna som inte skaver eller känns jobbiga att bära.
  • Rosa bandet - och givetvis följde årets designade Rosa band med i denna box. Jag har ett gäng sedan innan som jag köpt och eftersom jag har några jackor så blev denna perfekt att sätta på den jackan som inte hade ett Rosa band på sig.  
 
En fantastisk box där samtliga produkter får 5 poäng av 5 möjliga från mig!
0 kommentarer »