Testagram!

 I samarbete med testagram.se
 
 
Härom veckan hämtade jag ut ett nytt paket från Testagram som de är så gulliga och skickar hem till mig varje månad och jag tycker verkligen det är hur kul som helst att få chansen att prova produkter som jag kanske själv inte skulle köpa när jag strosar runt i butiken och veckohandlar. Denna månads box innehöll följande: 
  • Pågen - Surdegskex, naturell - Jättegoda och något jag absolut skulle kunna tänka mig att köpa framöver!
  • Green Choice Jordnötssmör - Som ni vet sedan innan är jag väldigt allergisk mot jordnötter och därför kan jag tyvärr inte ge något betyg för dessa, men produkten i sig tror jag är bra i och med att den är i fem "on-the-go"-paket. 
  • Mjuka Kryptoniter - Lakrits är inte min favorit och tyvärr gillar jag de inte alls, men jag tror att de som faktiskt gillar lakrits tykcer annorlunda. Markus sa efter att ha smakat dem att de var goda, så de som älskar lakrits lär säkert gilla dessa!
  • Risenta frögröt - Nej tack, frön överlag är inte min grej och inte heller är jag något jättestort "fan" av gröt som inte är risgrynsgröt, så för mig passar denna produkt inte och är inget jag kommer att köpa framöver. 
  • Santa Maria, Seekh Kebab - Det här tycker jag är så himla bra, att man lätt kan tillaga en rätt som ska smaka mycket just med denna kryddblandning, det behöver liksom inte vara knöligt att tillaga en rätt om man har denna påse hemma. 
  • Löfbergs Lila, ICE Slim Dark Latte - JAG ÄLSKAR DENNA! Alltså den är SÅHÅ himla god och jag blev så förvånad över att jag tycker omd en. Jag trodde nämligen att den skulle smaka lite märkligt, så som vissa sådana här kaffeprodukter kan göra, men den här var fantastisk och jag kommer defintivt att köpa den framöver. 
  • Weleda, Sea Buckthorn Body lotion - Den här doften passade mig inte alls, den sitter kvar i näsan och nästan retar upp luktsinnet på mig, ni vet lite som de kan bli när man är gravid och irriterar sig över dofter, så kände jag med denna. 
  • Flora - Jag är trogen Bregott-älskare men tycker den här var helt okej, eftersom jag aldrig köper något annat än just Bregott så kommer jag inte köpa denna just av den anledningen, men hade jag inte varit så frälst hade jag kunnat köpa den. 
0 kommentarer »