Dagens lista!

Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Glad och pigg

Dagens borde: Ingenting egentligen, bara mysa med min lilla loppa och ta dagen som den kommer. 

Dagens smink: Inget smink alls, förutom lite ifyllda ögonbryn (mest för min egen skull då jag inte ser klok ut annars) men annars har jag låtit huden vilat under vabbdagarna. Skönt att variera sig faktiskt, jag menar jag älskar att bära smink men det är också skönt att inte bära något. 

Dagens klädsel: Ja ni, håll i hatten men här är det mjuka kläder som gäller när jag är hemma. Eftersom jag inte äger ett par mjukisbyxor går jag runt i träningsbyxor istället, det ger mig i och för sig en lite härligare känsla, nästan som att jag ska träna vilken minut som helst, även om det kanske inte är ett faktum. 

Dagens planer: Inga planer alls mer än att underhålla Sophia och röja lite här hemma, ni vet vardagsstäda så det inte blir lika mycket att städa till helgen. Sen är det ju rätt skönt att ha det fint om sig om dagarna, det underlättar ju mycket för ens humör. 

Dagens mat: Till frukost blev det två knäckemackor med kokt ägg på, ett glas äppeljuice och en stor kaffe. Till lunch blev det rester och till middag vet jag inte riktigt än, vi får se under eftermiddagen vad som finns här hemma och vad vi är sugna på. Fördelen med att inte stressa hem från jobbet idag gör att jag kan i god tid fundera ut just dagens middag, hinna ta fram från frysen och liksom börja laga i god tid, det finns inte på världskartan att hinna med när man jobbar om dagarna. 

Dagens materiella vill ha: Åh det finns så himla mycket som jag vill ha, när det kommer till inredning i första hand, och listan blir bara längre och längre för varje dag som går. Just nu är jag helt förälskad i den fantastiska modellen Silvia från Vita Copenhagen i färgen vit (egentligen är alla färger fina) och jag drömmer om två stycken hängandes ovanför vårt matbord som vi kommer att ha i huset. 

Dagens fundering: Vilket skåp/rum borde jag och Sophia passa på och packa/röja med under dagen? Att liksom underlätta lite inför stundande flytt tänkte jag. Härom dagen röjde jag i badrummets stora skåp och det finns lite kvar för min del när det gäller olika nagellack och sånt som inte används längre, men i övrigt är det skåpets innehåll bara att lägga ner i en flyttlåda om drygt fyra veckor. 

Dagens tråkigaste:  Att Sophia fortfarande är sjuk...

Dagens längtan: Tills Markus kommer hem, då är det bara en dag kvar av jobb och därefter lite ledig helg tillsammans. 

 

Jag tar mig en kaffe medan Sophia sover, läser igenom tidningen jag köpte i somras men inte hunnit läsa klart. 

0 kommentarer »