Dagens lista!

Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Glad och något stressad (enormt mycket på jobbet)

Dagens borde: Andas och tänka att det inte är hjärnkirurgi jag jobbar med, men man vill ju så himla mycket och det gör lite att man stressar upp sig i onödan. Idag däremot har varit en ritkigt bra dag på jobbet och jag hade dessutom ett väldigt speciellt möte imorse. En kund som inte kunde svenska eller engelska kom hit och över telefon fick jag ha en tolk som översatte åt båda hållen, det ni, det var inte ett vanligt möte inte - men lärorikt och kul!

Dagens smink: Det vanliga "bas-sminket" som jag alltid bär om jag inte vill hoppa ur den där fyrkantiga boxen som man oftast håller sig inom. 

Dagens klädsel: Idag kör jag mörka färger, mörkblå/grå jeans med kedje-detaljer vid fickorna, en svart peplum-topp och en svart-glansig kofta ovanpå. Detta i kombination med svarta pumps och ett stort halsband. 

Dagens planer: Åka hem och hinna få lite kvalitetstid med familjen och därefter somna tidigt som attan, trött och mosig i huvudet är bara förnamnet så lite extra sömn inatt skulle inte sitta fel. 

Dagens mat: Idag vart det såpass glammigt till lunch som pyttipanna, stekt ägg och rödbetor - precis som gårdagens matlåda. Ikväll däremot funderar jag på antingen tacos eller hämtmat, vi får se vad Markus är sugen på att äta när jag kommer hem. 

Dagens materiella vill ha: Nej men hörni det här är helt oromligt, det finns så himla mycket fint inredningsmässigt så jag vet inte ritkigt vart jag ska ta vägen. Just nu drömmer jag om en stor EOS lampa hängandes ovanför vardagsrummet i nya huset och jag kan inte ritkigt släppa den tanken faktiskt. Markus och jag håller på att fundera på den idéen och för mig är den helt självklar, men vi får se om vi landar där tillslut eller ej. 

Dagens fundering: Jag fick ett presentkort på NK i december förra året, hur länge håller ett presentkort på NK egentligen? Borde kolla upp det så kortet inte blir värt noll kronor helt plötsligt för att det har gått ut. 

Dagens tråkigaste:  Att jag känner mig mosig och trött, men hej hallå det är ju fredag imorgon och får jag bara lite sömn inatt så är jag på banan igen. 

Dagens längtan: Tills jag kommer hem och får mysa med min fina lilla familj!

0 kommentarer »