Dagens lista!

Inne på underbara Nina Malmströms blogg hittade jag denna härliga lista som jag tyckte kunde passa perfekt i bloggen såhär mitt i veckan. En liten update om olika ting och jag är en riktig sucker för listor, så here we go och kör en till lista utöver sammanfattningslistan som kommer på söndagar:

Dagens humör: Glad och så redo för fredag och helg!

Dagens borde: Idag har jag inget borde, mer än jobba det vill säga, men annars är det en väldigt "inga måste"-dag över den här fredagen, tror jag i alla fall.

Dagens smink:  Inget mer än det vanliga, foundation, målade ögonbryn, mascara, sotade ögon, puder och rouge - en standardsminkning. 

Dagens klädsel: Idag kör jag helsvart, en peplum-topp och svarta stuprörsjeans och till det bara ett par sneakers. Efterosm jag inte har några kundmöten på kontoret idag utan enbart telefonmöten så behöve rjag inte tänka på hur jag är klädd så som jag annars gör när jag träffar kunder, och därför skippar jag klackskor/finare skor denna lite mosiga fredag. Rätt skönt att köra slappa kläder idag!

Dagens planer: Inga som helst planer annat än att jobba klart resten av eftermiddagen, åka hem och äta lite gott, ta en lång och skön duscha och sedan skrota runt i myskläder resten av kvällen tillsammans med familjen. Ah vilken optimal kväll känner jag!

Dagens mat: Jag undrar om det inte blir tacos till middag ikväll, eller kanske hamburgare - något som verkligen skriker "helg-mat" i alla fall!

Dagens materiella vill ha: Två stycken lampor från Vita Copenhagen i modellen Silvia och gärna i den vita färgen, alltså ÅH vad jag vill ha de hängandes ovanför vårt matbord - drömsnyggt och riktigt maffigt!

Dagens fundering: När ska vi beställa dessa lampor tro? Kanske borde vänta tills vi flyttar in? Fast och andra sidan behöver vi ju dem direkt, så kanske borde vi spana in vart på nätet vi ska beställa dem ifrån. 

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt alls, mycket att göra på jobbet så dagen rusar fram. 

Dagens längtan: Tills jag checkar ut för dagen och får komma hem till familjen, äta god middag och mysa mig ner i soffan med dem. 

0 kommentarer »