En lista om veckan!

Det är söndag vilket innebär en sammanfattningslista över veckan som gått. Listan hittade jag hos Jessica och lånar den alltså ännu en gång!
 
Vad har varit bäst i veckan?
 
Veckan har varit bra i det stora hela, mycket på jobbet men även en lärorik arbetsvecka som låtit mig få utveckla mig själv och testas i olika situationer, vilket jag uppskattar mycket. Annars har Sophia varit frisk den här veckan och det känner jag bara WOHO över, så bara den "lilla" saken gör hela veckan så himla bra. Dessutom dök Karro och Igor upp på en snabbvisit i helgen, och det var himla kul.
 
Vad har varit sämst i veckan?
 
Det enda dåliga den här veckan skulle nog vara att Sophias humör varit rejält trotsigt och svängigt i början på veckan. Mycket tårar och motarbetande mot mig på morgnarna men från halva veckan och framåt vände det till motsatsen och hon vart hur härlig som helst, så som hon brukar vara. 
 
Vad har du sett för filmer?
 
Jag har inte sett några filmer för det enda som varit på tv den här veckan under kvällarna är hockey och rold Cup som pågått under veckna, så det lilla jag har sett på tv har inneburit hockey, vilket jag under sådana här evangemang tycker är jättekul. Däremot har jag fått min beskärda del av späning i form av Creepypodden som jag lyssnade på i slutet av arbetsveckan frma och tillbaka till jobbet, så det känns nästan som att jag har sett på skräckfilm eller något.  
 
Har du gråtit något?

Nej den här veckan har jag inte gråtit något. 
 
Vad längtar du efter?
 
Tills om knappt tre veckor, när vi ÄNTLIGEN flyttar till huset - jag vet jag upprepar mig enormt mycket men det är är bland det största som hänt mig i livet (bortsett från Sophia och allt kring henne) och det blir helt enkelt en hel del upprepning om just huset. 
 
Vad har du ätit mest av?
 
Pyttipanna tror jag, vilket låter riktigt tråkigt (även om jag tycker om det) men vi åt det till middag en kväll och sen vart det två matlådor av den rätten över så jag åt det två dagar i rad efter det, och jag tror nog att det är det jag ätit mest av om jag ska tänka efter.  
 
 
Från dejten tidigare idag med kusinen <3
0 kommentarer »