Fredag och grekisk afton

God morgon på er alla! Jag har åkt in tidigt denna morgon för att hinna få ut så mycket av min arbetsdag som bara möjligt, även om sängen och lite extra sömn kändes mer lockande en tidig morgon som denna kan jag medge. Men den här dagen är fullbokad med möten och lika så många veckor framöver i mitt schema så jag tar alla tillfällen jag får till att "komma ikapp" i jobbet och därmed får sömnen vänta tills helgen är ett faktum. Jag fungerar ju också mycket bättre på morgonen så att sitta över i eftermiddag är inte aktuellt över huvud taget, så det känns betydligt bättre att tvinga mig upp tidigt och få alla grejer överstökade och när mina möten sedan är klara så kan jag med gott samvete gå för dagen, och veckan. 
 
Gårdagens tillställning med teamet var så himla härlig och rolig. Vi var hemma hos vår chef och lagade en underbar trerättersmeny, alla uppdelade i tre olika lag där jag ingick i förrättslaget. Eftersom vi var till Aten i våras så gick menyn i grekiska influenser och det bjöds på allt från fyllda filodegsknyten till grillat lammspett och en ljuvlig tzatziki - ja mat fanns det gott om kan man lugnt säga! Vi blev serverade grekiskt vin och öl och det var så himla fint uppstyrt in i minsta detalj. Jag älskar när vi gör sådana här saker tillsammans, det liksom främjar teamkänslan på så många plan. 
 
 
Vi satt nere vid hans brygga och havet tre meter ifrån oss, lyssnade på musik, skrattade och hade även lite möte också. Den årliga tipspromenaden vart det även, en grej chefen varje år sätter ihop och kommer på de mest underliga frågorna som nästan är omöjliga att veta svaret på men hör och häpna så vann jag och det lag jag var i (!) det var första gången någonsin jag varit i ett lag som vunnit och det var så himla kul! Nu väntar vi bara på priset, om vi nu får något, eller jo vi ska allt få något tycker jag, haha. Nu vill jag bara att den här arbetsdagen ska svischa förbi så jag får komma hem och mysa med familjen en lugn fredagskväll, det ska bli så skönt så. Hoppas ni får en fin dag alla söta läsare!
0 kommentarer »