Hemma ingen och ny vecka

God morgon! Under helgen har det inte varit någon vidare aktivitet här inne men det beror helt enkelt på att jag kom hem från Gotland i lördags och den lilla tid av helgen som var kvar då ville jag fokusera på att umgås med min familj och inte att blogga. Konferensen var fantastiskt, som alltid, och det var fullt ös från morgon till kväll. Många grymma talare och intressanta ämnen och kvällarna var trevliga och riktigt riktigt roliga.
 
Den sista kvällen var det Pink Party, vilket betyder att allt var klätt i rosa och galakvällen var igång. Fantastiskt mat och enormt roligt sällskap, en kväll jag definitivt kommer att minnas, och så även mina fötter i höga klackar för jisses så ont jag jade i fötterna efter ett par timmars dansande. Men det var helt klart värt ömma fötter och träningsvärk i ben och rumpa.
 
 
Nu är det åter till vardagen och jag sitter på bussen påväg in till stan för en heldag ute på kundföretag. Många möten och även ett sista möte som slutar långt efter ordinarie arbetstid, men just nu är det en hejtisk period på jobbet så vissa dafar ser ut så, allt för att allt ska hinnas med. Jag får äta något gott (läs choklad) mellan mötena för att hålla energinivån på topp, plus en massa kaffe förstås. Hoppas ni får en fin dag! 
1 kommentar »
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg

Härliga bilder, kul att alla har rosa.

Svar: Tack snälla :) ja det blir riktigt effektfullt! Kram Frida
Frida Pettersson