Ho ho var är du Frida?!

God morgon! En hel helg har gått utan ett enda inlägg här inne och det har berott helt och hållet på tidsbrist, den där tiden har inte räckt till för min del attkika in här och säga hej, ledsen för det. Helgen har i alla fall innehållit en hel del (givetvis om tid för bloggande inte fanns) och den svischade förbi lika fort som den kom, men välbehövlig och nyttig har den varit. Lördagen gick till att dels veckohandla så som vi alltid gör på lördagar men sedan sätta igång med packning inför flytten, det är nämligen inte många helger kvar nu tills dess att vi flyttar och för att inte stå i panik och packa när vi väl ska lämna vårt lilla hem så är det nog klokt att sätta igång nu.
 
Vi tog tag i vintrinskåpet/bokhyllan med allt dess innehåll och det tog betydligt längre tid än vad vi tänkt innan. Den här möbeln är en hel vägg och innehåller mycket saker men tillslut vart den tom och allt ligger väl paketerat i flera flyttlådor. Själva möbeln i sig har även tagits isär och olika sektioner så den ska bli lättare att flytta och nu är den helt redo inför att lämna detta hel för det nya, så himla skönt att den bjässen är klar för den har känts som det stora problemet att få med och ävrn tömma. Nu blir det verkligen till att ta varenda ledig tid till att lägga något i en flyttlåda så vi underlättar till när själva flyttlasset går och jag tror att vi kommer att fixa det, eller ja det måste vi ju göra så det gör vi. 
 
Igår inledde vi söndagen på bästa härliga sätt, nämligen med brunch med familjen utomhus vid havet. Pappa och Mette har några gånger hyrt ett fantastiskt hus som är beläget precis vid havet med den galnaste och vackraste utsikten någonsin på Stockholms skärgård och just vid det huset hölls brunchen igår. Vi satt ute, åt gott och passade på att umgås alla tillsammans en solig söndag förmiddag - hur trevligt och mysigt som helst! 
 
 
Min fina familj ståendes vid en underbar utsikt! 
1 kommentar »
Elin

Hej! Har du ngt tips på höstskor till barn? Min dotter är 1,5 år och det enda vi haft är gympadojor nu under sommaren och tunna sandaler och vet inte alls vad man har på hösten??

Svar: Hej Elin, absolut, det kommer ett inlägg om detta :) kram Frida
Frida Pettersson