Inredning till huset

I samarbete med trendrum.se
 
Nu är det inte många veckor kvar innan vi flyttar till huset och en hel del möbler har vi redan köpt och kommer att få levererade när vi väl får tillträde till det, men det finns fortfarande många möbler vi inte köpt än och många ytor som till en början kommer att vara tomma. Det är ju inte så konstigt heller eftersom vi dels flyttar från en liten tvåa till ett stort hus och därför inte har möbler för att fylla ett helt hus, men också för att det kan vara klokt att avvakta lite med att beställa allt innan dess att vi flyttat in och vet exakt hur man vill ha det, men spanar in möbler och inredning, ja det gör jag allt. Inne på trendum.se hittar man ett brett sortiment av möbler som till exempel soffor, soffbord, stolar, matbord och mattor - allt som behövs till ett hem. Möblerna är av hög kvalitet till bra priser och dessutom med snabba leveranser. De har även fri frakt över 999 kr och fri retur! Nedan hittar ni ett kollage med olika möbler som mer än gärna skulle få en plats i vårt kommande hem. 
 
Vi har till vardagsrummet på entréplan köpt en skinnfåtölj med fotpall som kommer att stå placerad framför eldstaden, men något vi inte köpt än är ett litet bord till denna fåtölj, ett avlastningsbord alltså. Eftersom jag är blivit smått fanatisk över marmor och vårt vardagsrumsbord är i just marmor, tänkte jag att detta fina bord skulle passa fint bredvid tillsammans med någon fin lampa. 
 
 
Även någon typ av skänk eller vitrinskåp funderar jag över att vi ska ha i anslutningen från hallen in till köket och tycker att denna vita är superfin. Enkel men stilfull och vit, precis så som jag vill ha det! 
 
Jag skulle gärna vilja ha en matta under vårt matbord, men jag undrar också hur bra idé det är när man har en liten tvååring osm kanske inte än fått samma bordskick som en vuxen, men och andra sidan kanske man kan köpa en matta som inte är enfärgad utan har lite mönster? Den här mattan är ju ändå "fläckig", kanske den funkar finfint? 
0 kommentarer »