Iväg på Kick Off!

 
God morgon på er! Då var det redan torsdag och veckan har flygit fram, precis som den i stort sett alltid gör. Just nu sitter jag på bussen påväg in till stan för en halv dag med jobb på kontoret, och därefter ska vi bege oss till Arlanda och årets Kick Off! Vi ska ner till Visby denna gång och det blir en 2-dagars konferens, så jag är inte hemma igen förens på lördag. Jag älskar verkligen att åka iväg med mina kollegor, vi har så fantastiskt kul ihop, och det är himla tur att vi har just kul ihop för annars skulle jag längta ihjäl mig efter att få komma hem fort som attan till Sophia och Markus.
 
Nu längtar jag ju givetvis fast vi har kul ihop, men det är lättare att inte sitta och grubbla och tänka hela tiden om man dels har konferens där det är mycket att lyssna på och även att roliga kollegor snor ens uppmärksamhet. Det var många år sedan jag var i Visby sist, jag tror det var 2007, så det ska bli himla kul att få åka ner dit igen. Min väska är helt enorm för två dagar kan man tycka, men det är olika alternativ av outfits som ska med, flera pumps och även smink och sånt, och det här är den enda "rullväskan" som jag har, så för att slippa bära en väska fick det bli denna. 
 
 
Ni ser även en påse i bilden, och där gänner sig resultatet från augusti månads Bakboxen - vad den innehåller får ni se lite senare! 
0 kommentarer »