Jag är tillbaka igen!

Nej men hörni, nu har ännu en helg gått förbi utan några inlägg här inne, ledsen för det. God morgon förresten och hopppas ni alla mår bra! Den här helgen som varit har gått  till att packa och åter igen packa inför stundande flytt, och det känns som att det närmar sig med stormsteg att vi ska ta alla våra saker härifrån och flytta över dem till huset, det är liksom bara några få veckor kvar innan det är dags, och hur fort går liksom inte en vecka nuförtiden? 
 
Sophia är precis lämnad på förskolan efter en veckas sjukfrånvaro och med största sannolikhet hade hon "3-dagars feber", fast under fyra dagar då istället för just tre. Varför tror jag att det var just denna "sjukdom" och inte bara vanligt virus, jo för när tre dagar gått började små röda prickar dyka upp på kroppen och under helgen nu har det blossat upp rejält, små prickar överallt kryllandes på hennes söta lilla kropp. Det kallas tydligen virusprickar och är något som dyker upp i samband med just "3-dagars febern". 
 
Nu däremot mår hon bra, är pigg och glad och redo för att gå på förskolan och leka med sina vänner - och jag känner mig definitivt redo att gå tillbaka till jobbet och jobba. Jisses så mycket man halkar efter på bara några dagars frånvaro, det behövs verkligen jobbas lite (mycket!) nu så jag är med på banan igen. Idag ska jag sitta ute på kundföretag hela dagen lång och träffar inte mina kollegor förens imorgon, men det är nog bäst så, så jag fokuserar fullt ut på mailen och allt annat mellan mina kundmöten idag. Nu ska jag sluta skriva här och prata med min syster Sanna som jag får turen att ha som sällskap idag till jobbet, men vi hörs senare under dagen. Tills dess får ni ha en fin sådan.
 
 
0 kommentarer »