Skimrande vackert

I samarabete med blingit.se
 
Jag älskar verkligen smycken, vare sig det är halsband, örhängen eller armband - de kan göra vilken outfit som helst festlig eller ge det där lilla extra för att göra den komplett! I mitt yrke och min roll på jobbet finns det en viss klädkod som gäller, och den är i första hand att se ren och hel ut, men även att det finns en viss "kontorsanda" som gör att det jag bär om dagarna går mer åt blusar, kjolar, klänningar, byxor och höga klackar, och jag älskar verkligen att få bära det! När det komemr till just dessa "typer" av kläder blir det geast roligare också att bära smycken, stora som små, och kombinera med olika färger på kläderna eller olika typer av material, det finns liksom en oändlig mängd av variation just när det kommer till att kombinera kläder och smycken. 
 
Inne på blingit.se kan man hitta ett hav av olika märken såsom Thomas Sabo, Edblad, Dyrberg/Kern, Pilgrim eller kanske de mindre kända och mer uppstickare till märken, man hittar något för alla helt enkelt. Jag älskar mitt Thomas Sabo-smycke dels för att det är vackert att titta på men också då den har så mycket minnen och kopling till sig. Jag har ju som sagt min mammas bokstav hängandes på länken och smycket får genast mycket mer affektionsvärde för mig då. Jag funderar starkt på att beställa ett S för Sophia men också ett M för Markus, på så vis har jag hela min lilla familj med mig om dagarna, samt min mamma som finns där hängandes sedan innan. Det finns ju hur mycket olika roliga figurer som helst från Thomas Sabo och det är det som gör det smycket så roligt, att man kan bygga det hur man vill och skapa sig ett allldeles eget personligt smycke med små detaljer som säger vem man själv är och vad man tycker om eller kanske vad/vem som man håller nära. Ett armband jag även skulle vilja ha från just Thomas Sabo är deras "Love Bridge" som finns i olika utformanden, och som ni kanske vet sedan innan är det inte förvånande att jag skulle vilja ha silver. Just ingraveringen vet jag inte vad jag vill att det ska stå, men jag kanske ska köpa armbandet först innan jag ens behöver fundera på det. 
Ett smycke jag länge suktat efter kommer från ingen mindre än Carolina Gynning och hennes kollektion som består av fjärilar, men hittills har jag inte införskaffat mig ett eget halsband ur denna serie. Nu däremot såg jag att hon släppt en ny varant av den tidigare fjärilen som jag velat ha så länge, ett halsband som "knäcker" den tidigare modellen och som helst plötsligt hoppat före i kön, nu vill jag istället ha detta fantastiska halsband! Ett enkelt smycke som kan bäras båda till vardags och till fest, som inte sticker ut för mycket men ändå syns - ett perfekt smycke precis i min smak! För att hitta till detta smycke klickar ni HÄR
 
 
Blingit.se är en webbutik som du lätt och smidigt kan beställa dina favoritsmycken ifrån och som har ett stort sortiment av märkessmycken och klockor från kända designers. Du hittar där inne över 10,000st olika accessoarer från mer än 50st varumärken, så det finns något för alla och för alla tillfällen om det är så till vardags eller om man ska på fest. För att kika in deras hemsida klickar ni på länken ovan, en drömsida för ens myckesfantast som jag själv är!
0 kommentarer »