Skor till väder och barn

God morgon! Då var det tisdag och en lång och intensiv dag ute på kundföretag väntar för min del, och jag anar lite att dagen kommer att svischa förbi. Jag fick en kommentar om önskemål över om jag kunde tipsa om skor för de små inför hösten, och givetvis kan jag göra det. När jag ändå är i gång får ni tips för vintervädret också! Jag väntar nämligen en leverans med just Sophias skor inför höst- och vinter som borde komma idag till närmsta postombud, men jag vet inte än om storlekarna passar, så vi får se om några skor behöver bytas eller ej, men det visar sig. 
 
Närdet kommer till höstväder, ni vet den tidiga hösten som är något kyligare än sensommaren och som kan bjuda på lite lätt blöta underlag så har Kavat en perfekt sko för detta. Modellen heter Halland WP och är en vattentät, tjock och varm sneaker som passar perfekt för utelek på förskolan eller hemma. Denna sko hade Sophia förra hösten och vi var så nöjda med den att jag beställde dem även i år. 
 
 
En "bubblare" och en modell jag inte själv testa på Sophia är Kavats höstkänga som heter Nymölla XP och är en fleecefodrad sko i skinn som både andas och är lätt att ta på. Den här tänker jag är en "mellansko" som passar kyligare höstväder innan dess att snön och vintern kommer på allvar. Det ska bli spännande och se om den passar Sophia eller inte. 
 
 
 
När det kommer till rejäla vinterskor för de små köpte vi förra året en riktigt bra vintersko från Kavat som heter Yxhult EP och som håller små fötter varma i stort sett vilken temperatur som helst. Den är gjord i läder och är varmfodrad, detta tillsammans med en tjockare socka de absolut kallaste dagarna fungerade toppen för Sophia. Skon finns även i andra färger men modellen i sig var bra för den var stadig att gå i. Jag tänkte att jag skulle beställa den även i år också men storleken var precis antagligen för liten på den modellen så jag beställde en annan modell för denna vintern. 
 
 
Modellen nedan beställde jag till Sophia, och förhoppningsvis passar de och håller samma nivå som vinterskorna ovan. Om de gör de kommer de blir det självklara valet även nästa gång hon behöver nya vinterskor, men jag återkommer med en åsikt om skorna först när vintern och snön är här. Jo just det, den här modellen heter Aspa XC. Man kan ju tro att inlägget är sponsrat av Kavat, men så är inte fallet utan jag älskar helt ebkelt Kavat och köper enbart dessa skor till Sophia, året om och för alla väder. 
 
 
Vad har ni för favoritskomärke?
1 kommentar »
vendela

Hej jag heter vendela jag har storlek 3 och skulle vilja investera i ett nytt par rediga skor.
Puss och kram, bloggen.