Stekhet tjej

 
God morgon! Här hemms är det fortsatt vabb för Sophia som under i stort sett hela eftermiddagen/kvällen hade över 40 graders feber. På förmiddagen var hon relativt pigg och glad men när middagen dök upp och efter det var all energi som bortblåst. Stackars liten var stekhet och dygnsur av svett. Under natten har febern fortsatt vara hög och när vi vaknade hade den gått ner till strax under 39 grader, men då hade hon också sovit under natten så jag tror inte att hon börjar bli frisk än. Givetvis hoppas jag på det men framåt eftermiddagarna brukar hennes feber alltid eskalera och tidigare kan hon ha haft feber i många herrans dagar och nu är vi bara inne på den andra dagen, så hon lär definitivt börja pigga på sig framåt helgen eller efter det. Under tiden är det mycket dricka, mycket glass och mycket mys som gäller - allt sånt som hör till sjukstuga! Nu ska vi mysa ner oss med täcke, något gott att dricka och Dora Utforskaren (en av Sophias favoriter) på tv, hoppas ni har en fin morgon. 
 
 
Vid middagstid igår var det 40 grader som stökade i hennes lilla kropp, stackars stackars liten. Jag tänker bara på hur dåligt man mår när man själv har feber, och den ligger runt 38 grader - puuh! Nu klarar de små tydligen feber bättre än vuxna, men ändå...
1 kommentar »
Anonym

Kan inte du berätta lite om hur ni resonera kring fördelningen av vabb hemma? Jag kan själv tycka det är svårt att få ihop det med vem som ska ta vabb etc, hur gör ni?

Svar: Självklart, ett inlägg kommer upp alldeles strax om just hur vi tänker och gör kring vabbandet ☺️ Kram Frida
Frida Pettersson