Testagram

I samarbete med testagram.se
 
 
Samma dag som jag fick sms om att hämta senaste boxen från Bakboxen fick jag även sms om att den senaste boxen från Testagram fanns att hämta ut hos närmsta ombus (samma ombud) så vilken jackpot det vart den dagen kan man lugnt säga. Det här var den första boxen som skickades ut efter sommarledigheten och denna box var till större del i min smak, riktigt bra faktiskt! 
  • Santa Maria , enchilada spice mix - På riktigt alltså, varför har jag inte lagat enchilada själv tidigare, eller ens ätit det tidigare? Det här var så gott att jag flera gånger högt sa "mmm, Markus det här var SÅ gott" och då var det ändå jag som lagat maten, hur ofta säger man ens så när man själv lagat maten? Nästan aldrig skulle jag säga, men det här var så himla gott och det här kommer defintivt att bli en standarsrätt hemma hos oss framöver. 
  • Yup, melon sour - Jag är en "sucker" för fruktgodis och gärna lite åt det sura hållet, justd et hade dessa goda pastiller och den här påsen är perfekt att ha i handväskan när sockersuget slår till. 
  • Risenta, proteinflingor - Det här var bland det minst goda jag ätit när det kommer till just flingor/müsli, alltså det var verkligen ingeting för mig och jag kommer defitnivt inte att köpa hem dessa framöver, ett riktigt bottennapp för mina smaklökar. 
  • Kiviks Musteri, lättdryck vattenmelon - Mm mm mmm, den här var en hit! Lite läskande god sådär och perfekt att ha i kylen iskall och redo att dricka när man känner sig törstig men vill ha något annat än vatten. Vattenmelon är också en av mina favoriter när det kommer till smaker, perfekt liten förpackning för mig!
  • Nellie Dellies, salty liqourice - Jag tycker inte om lakrits över huvud taget och kan inte ge en korrekt rescension för denna produkt men Markus som gillar lakrits tycker att den var god, så jag antar att det var en bra produkt. 
  • Tutti Frutti , turri frutti sour - På.riktigt.så.god! Jag älskar denna påse med godis, som jag nämnde längre upp är jag en "sucker" för fruktgodis och gärna med surt socker på, och denna godissort har båda två så därför är den en hit för mig. Tutti Frutti har man ju vuxit upp med men den här "twisten" gör den godare än godast - perfekt lördagsgodis framöver! 
  • God morgon, Fiberdryck - Jag är inget direkt "fan" av dessa typer av produkter, och den här gick inte hem för min del heller. 
  • Lantchips, Gräddfil & Lök - Jag är en chipsfantast, jag erkänner, och dessa är defitnivt ett märke som jag gärna äter av. Däremot hade jag tididgare inte provat just denna sort och jag vart glatt överraskad över smaken, jättegod och defintivt en sort jag kommer att köpa framöver till helgen. 
  • Bravo, Bravo Boost Chia - Njae, jag vet inte riktigt om det här gick hem hos mig. En liten speciell smak som liksom "störde" sig hos mig, så därför får den inga hurrande jubelrop från mitt håll.
0 kommentarer »